Győrffy Balázsból pillanatok alatt propagandatölteléket csináltak a megafonosok

Nem sokat hezitált a Fidesz-kormány propagandagépezete Györffy Balázs ittas ámokfutása után.

Nem sokat hezitált a Fidesz-kormány propagandagépezete Győrffy Balázs ittas ámokfutása után. Az eddig számos pozícióban futatott agrárpolitikust azonnal beáldozták, és muníciót csináltak belőle a jelenlegi nagy politikai ellenfél, Magyar Péter ekézéshez.

A Hvg.hu gyűjtése szerint jelent meg Győrffy Facebook-bejegyzése arról, részegen bántalmazott egy nőt, és ezért lemond a fideszes EP-képviselői mandátumáról, kilép a pártból, sőt egyéb megbízatásait is visszaadja, már terjeszteni is kezdték az első megafonos posztokat, amelyben igyekeznek őt egy platformra helyezni a Tisza Párt politikusával.

Trombitás Kristóf azonnal Magyar Péter emberének titulálta Győrffy Balázst, és megbocsáthatatlannak nevezte tettét, „az ilyen emberek nem férnek bele a közösségünkbe”. Hasonló gondolat jutott eszébe Bohár Dánielnek is, aki szerint a „a patrióta közösségben nincs helye olyan férfiaknak, akik nőket bántanak, nincs helye a Magyar Péter-féle erőszakoskodóknak”.

A lap szerint rajtuk kívül más kormányzati influenszerek is szórni kezdték az új posztokat, amelyekben hangoztatják, hogy a Fidesznél nincs helye nőkkel erőszakoskodóknak, ám a valódi cél az, hogy újabb fronton álljanak bele a Tisza Párt elnökébe.