Belföld

Magyar Péter balhéba keveredett egy szórakozóhelyen, kivezették, a rendőrség nyomoz

Mohos Márton / 24.hu
Magyar Péter a Tisza Párt választási eredményváró rendezvényén.
Mohos Márton / 24.hu
Magyar Péter a Tisza Párt választási eredményváró rendezvényén.

Magyar Péter péntek hajnalban egy belvárosi szórakozóhelyen lazult egy fiatalokból álló társasággal, de a Facebookon közzétett bejegyzése szerint a bulit egy provokátor zavarta meg, és balhé alakult ki.

A 444 információja szerint a buli az Ötkertben zajlott, ahol Magyar észrevette, hogy egy férfi videót készít róla. Odament a férfihoz, és elvette a telefonját, amiből dulakodás lett.

Hasonlóan írta le a történteket Magyar Péter is. Szerinte „a provokátor először a pult mellett állt, onnan kamerázott. Aztán közelebb jött, a fiatalok arcába kamerázott, vállalhatatlan trágárságokat kiabált felém, mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt”.

A Tisza Párt politikusa azt írta, hiába kérték, hogy hagyja abba a videózást, és törölje a felvételeket.

Miután a családomat és a gyerekeimet is a szájára vette, kikaptam a kezéből a telefont, aminek fizikai fenyegetés lett a következménye. Lökdösni kezdett, fizikailag fenyegetett engem és a velem szórakozókat.

Az Indexnek egy szemtanú azt állította, hogy ezután megjelentek a biztonságiak, Magyar indulatosan beszélt velük, „legalábbis ezt olvasta le a szájáról”. Ezután a biztonsági őrök arra a konklúzióra jutottak, hogy Magyar Péter kezdte a veszekedést, és felszólították, hogy távozzon. Ő viszont nem akart menni, így végül a nyakánál fogva vezették ki a szórakozóhelyről.

Erről megjelent rövid videó is. Ezen annyi látszik, hogy a biztonsági emberek kivezetnek egy férfit, miközben egyikük hátulról átfogja a nyakát.

Magyar a posztját azzal zárta: „Lelkileg borzasztó megterhelő heteken vagyok túl. Ember vagyok, hibáztam. Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam.”

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerint a pénteken, hajnali 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, ezért az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást később adnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik