Belföld

Előkerült Gulyás Gergely Magyar Péter hangfelvétele hírére

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu

Kipukkadt a lufi!

– így kommentálta videójában Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Magyar Péter által kedden reggel nyilvánosságra hozott hangfelvéltelt, amelyen volt felesége, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter Rogán Antallal kapcsolatban azt mondta: „magukat kihúzatták” a Schadl-ügy vádiratából, illetve „javasolták az ügyészeknek, hogy mit kéne kihúzni, de azt nem mind tartották be”.

Egy megfélemlített feleséggel folytatott családi vitának semmi köze a közélethez. Magyar Péter az új Márki-Zay! Csak annyi különbség, hogy Márki-Zay Péter nem terrorizálta a feleségét!

– értékelte a helyzetet Gulyás, aki legutóbb február 16-án lépett a nyilvánosság elé, amikor a Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit fideszes EP-listavezető távozásához vezető kegyelmi botrányról válaszolt újságírói kérdésekre a Kormányinfón.

A Miniszterelnökség pár nappal később közölte, hogy a miniszter műtéten esett át és lábadozik. A tárca hetekkel később azt is közölte, hogy Gulyás csak húsvét után vállal nyilvános szereplést.

Hollik István a Fidesz kommunikációs igazgatója is megszólalt, szerinte

Magyar Péter a baloldal hőseként ment be az ügyészségre, és úgy jön ki, mint egy erőszakoskodó őrült. Ilyenek ezek a baloldali hősök…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik