Belföld

A rendőrség fotóval keresi az újpesti halálos tömegbalesetet okozó férfit

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri a feltételezett cserbenhagyó megtatálásához.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2024. január 22-én 19 óra 35 perc körül Budapest, IV. kerületében a Rózsa utca és a Deák Ferenc utca kereszteződésében egy Mercedes vezetője közlekedési balesetet okozott. A balesetben három ember megsérült, közülük egy férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik két sérültet a mentők kórházba vitték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt írta, a halálos baleset feltételezett okozója, Molnár Péter segítségnyújtás és adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről, anélkül, hogy meggyőződött volna a sérültek állapotáról. Elfogatóparancsot adtak ki ellene. A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztálya közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

police.hu Molnár Péter

Jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, a felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A rendőrség közzétett egy fotót Molnár Péterről. Kérik, aki a férfi tartózkodási helyével, a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett is tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető Telefontanún (06-80-555-111), illetve a 112-es segélyhívón.​

Ajánlott videó

Olvasói sztorik