Belföld

„Megkímélném magam ettől” – a felismerhetetlenre vert Orosz Bernadett kisétált a tárgyalóból volt párja ügyvédjének védőbeszédénél

Felállt és kisétált a tárgyalóteremből a négy évvel ezelőtt felismerhetetlenségig összevert Orosz Bernadett volt párjának ügyvédje védőbeszéde közben, írja az RTL.

Ha nem vagyok köteles ezt végighallgatni, akkor megkímélném magam ettől. Ugyanazt a magatartást tanúsítja ügyvéd úr is, mint ő.

– mondta Orosz, majd a bíró engedélyével elhagyta a tárgyalótermet a Balassagyarmati Törvényszéken.

A  nő négy éve novemberben posztolt halálfélelmében a közösségi oldalán arról, hogy akkori párja súlyosan bántalmazta. Szerinte a férfi féltékenységből támadt rá. A volt alezredes ötmillió forintot követel a nőtől, s polgári pert indított ellene, amiért nyilvánosságra hozta bejegyzésében az adatait. Orosz Bernadett viszont úgy gondolja, ha ezt nem teszi meg, akkor nem kapott volna távoltartási végzést.

Kapcsolódó
Három és fél évet kértek az Orosz Bernadettet brutálisan megverő volt katonatisztre, az áldozat szerint kevés
„Csak a szerencsén múlt, hogy nem maradtam ott" – mondta a felismerhetetlenségig összevert anyuka.

A négy évvel ezelőtt brutálisan összevert nő az RTL-nek azt mondta, hogy azért ment ki a tárgyalóteremből, mert nem bírta elviselni, hogy beláthatatlan időn keresztül hallgassa a rágalmakat és a személyét ért becsületsértést, s azt, hogy tényként tálalják a valótlan dolgokat, ami rendkívüli módon újra traumatizálta őt.

A többgyermekes anya arról beszélt a csütörtöki tárgyaláson, hogy a vádlott a mai napig nem tanúsított bűnbánó magatartást és nem volt képes felelősséget vállalni a tettéért, és amíg támadta őket addig jelentősen megkeserítette neki és a családjának az életét.

Az is elhangzott a tárgyaláson, hogy három bántalmazás történt, ebből kettőre emlékszik a vádlott, az utolsóra, amelyik a legsúlyosabb volt, viszont nem. Az ügyész börtönbüntetést kért a vádlottra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik