Belföld

Orosz Bernadett szerint kizárt, hogy ne emlékezzen a verésekre a támadója

Nem hagyta szó nélkül Orosz Bernadett a volt párja Borsnak adott interjúját, amelyben a volt katonatiszt arról beszélt, hogy semmire nem emlékszik a brutális bántalmazásból.

Az egykori alezredes szerint filmszakadás volt nála, s nem tudja, mi történt. Elmondása szerint csak arra emlékszik, hogy arról kérdezik a rendőrök, hogy mi történt. Mint mondta, amikor meglátta a sajtóban is megjelent képeket, elsírta magát.

Orosz a Facebookra feltett reagálásában azt írta, hogy a hirtelen jött szenilitáson, és a fiktív lejáratáson kívül nem lehet elvárni mást a bántalmazójától.

Maga a “nem emlékszem” is kiüti nálam a biztosítékot, mert nem ez az igazság. Az előző két bántalmazásra sem emlékszik?! Nem bosszú hajt, hanem az igazságérzetem aminek nagyon nem tesz jót az elkövető mismásolása. Mivel férfi, neki erény a mai társadalomba amit mellettem párhuzamosan tett. Azaz a csapodársága. Ez a tény eltörpül a tragédia mellett. Legalább annyi gerinc lenne benne, hogy felvállalja ha már annyiszor megbocsátottam neki én hülye

– írja bejegyzésében.

Orosz Bernadett szerint nem ő, hanem K. István volt az, aki kikacsingatott a kapcsolatuk alatt.

A legnagyobb hibát akkor követtem el, amikor két héttel megismerkedésünk után lebukott más nővel én pedig hagytam magam érzelmileg zsarolni és mellette maradtam. Továbbra is fenntartom és bizonyítási eljárásba is hajlandó vagyok belemenni, hogy egyértelmű legyen mindenki számára az elkövető ápolt sok kapcsolatot más nőkkel akikkel körülbelül kéthetente lebukott, nem pedig én

– írja, hozzátéve, több nő is megkereste közülük a történtek után.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik