Belföld

Rendkívüli közleményt jelentetett meg a Hír TV Pálffy István kirúgása után

Hétfőn tért vissza a Hír TV-n a képernyőre, kedden pedig már ki is rúgták a csatornától Pálffy Istvánt, aki a Napi Aktuális című műsor hétfői adásában a pedofilok irányába tanúsított türelemről beszélt Márki-Zay Péternek.

Amint a Media1 kiszúrta, a műsor kedd esti adásában a Pálffy szerepét átvevő M. Dobos Marianne rendkívüli közleményt olvastott be:

„A Hír TV-n 2023. augusztus 21-én sugárzott Napi aktuális című műsorban Pálffy István műsorvezető élő adásban olyan állítást és véleményt fogalmazott meg, amely teljesen összeegyeztethetetlen csatornánk elveivel és hitvallásával. A Hír TV elhatárolódik minden olyan kijelentéstől amely a pedofíliát támogatja, felmenti vagy népszerűsíti. A csatorna vezetősége ezúton is elnézést kér mindenkitől, akit ez a kijelentés megsértett vagy érzékenyen érinthetett.”

A Hír TV a mai napon azonnali hatállyal szerződést bontott Pálffy Istvánnal.

A korábban a Fidesz-KDNP soraiban az országgyűlésben is politizáló Pálffy – aki korábban szörnyű dolgokat látott Brüsszelben – 13 év után tért vissza főműsoridőbe , hétfői kijelentései után azonban nem volt maradása.

Kapcsolódó
Azonnali hatállyal kirúgta Pálffy Istvánt a Hír TV
A 13 év után visszatérő képernyős rögtön az első munkanapján arról beszélt, hogy megértőnek kell lennünk az olyan betegekkel, mint a pedofilok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik