Belföld

Pálffy István látta Brüsszelben, hogyan terjeszti ki a csápjait a Soros-hálózat

Hír TV
Hír TV

A stábbal közös célunk, hogy a Napi aktuális az eddigi meghatározó szerepe mellett még inkább példának tekinthető mérce legyen ebben a műfajban

– mondta a Magyar Nemzetnek adott interjúban Pálffy István, aki 13 év kihagyás után a Hír TV műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre. A tévés szakember, aki a kormánypárti csatornánál coach-ként is dolgozik majd, elmondta, hogy a nagyobb elérést a különböző internetes közösségi médiumok és platformok segítik majd.

Pálffy szerint a kor kínálta lehetőségek nem merülnek ki a platformokban. Úgy látja, „ma már szinte mindenkinek van okostelefonja”, így „rengeteg olyan nézői felvétel készül rendhagyó eseményekről, amely korábban rögzítetlenül maradt”.  – Ha egy televízió szemfüles, akkor eljutnak hozzá az ilyen nézői anyagok is – vélekedett.

Az egykori KDNP-s parlamenti képviselő és dublini nagykövet a baloldali tőkecsportok befolyásáról is beszélt. Az ellenzéknek nyújtott külföldi kampánytámogatásra reagálva elmondta:

Már az 1990-es évek elején elindult egy erős tőkekoncentráció a nyugati pénzvilágban, ami alapján a globális liberális elit kiépítette a médiabefolyását, valamint azokat az informális csatornáit, amelyeken keresztül akár kézi vezérléssel irányíthatták egyes országok belügyeit.

A rendszer működését személyesen is látta.

A parlamenti mandátumom letelte után egy éven keresztül nemzetközi titkárként dolgoztam Brüsszelben. Akkor és ott jól lehetett látni, hogyan terjeszti ki a csápjait a Soros-hálózat.

Pálffy arról is beszélt, hogy az ír konyha nagyon szegényes (néhány alapanyagra, például krumplira épül), Szoboszlai Dominik Liverpoolba igazolása miatt izgatott, kedvenc csapatának, a Fradinak pedig össze kell szednie magát a BL selejtezőn, hiszen az ellenfél, a feröeri Klaksvik eddig pontot sem veszített a nemzeti bajnokságában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik