Belföld

T. Róbert Dániel azt vallotta, hogy nem adott kellő szabadságot barátnőjének, és szakítani akart vele

police.hu
police.hu

Letartóztatást indítványozott a Fővárosi Főügyészség T. Róbert Dániellel szemben, akit azzal gyanúsítanak, hogy július 13-án éjjel megverte, majd halálra szurkálta a 27 éves barátnőjét, M. Petrát Angyalföldön.

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője megkeresésünkre azt mondta, hogy szökés és elrejtőzés veszélye miatt kérték a férfi letartóztatását, miután hajtóvadászat után fogták el. Az ügyészség csak a letartóztatást tartja törvényes lehetőségnek.

Az Olaszországból fél évvel ezelőtt hazaköltöző fiatal nőt múlt péntek éjjel találták holtan egy Véső utcai lakásban. A rendőrség ötnapos hajtóvadászat után, a Római-parton fogta el az emberölés bűntettével gyanúsított férfit, aki az Északi vasúti összekötő hídig menekült a tette után, mert öngyilkos akart lenni. Ezt végül nem tette végül meg, és egy környéken lévő romos épületben bujkált elfogásáig.

A férfi teljes körű beismerő vallomást tett a gyanúsítotti kihallgatása során, és mostanra azt is megtudtuk, hogy a gyilkosság részletein kívül mit mondott a vallomásában. Értesüléseink szerint a férfi elismerte, hogy nem adott kellő szabadságot a lánynak a kapcsolatában, és állítása szerint ő akart szakítani Petrával.

T. Róbert Dániel akár 15 évet is kaphat, a letartóztatás elrendeléséről várhatóan holnap dönt az ügyben eljáró nyomozási bíró.

Kapcsolódó
Videón, ahogy elfogták a barátnőjét halálra szurkáló T. Róbertet a Rómain
Tényfeltáró beismerő vallomást tett a barátnőjét Angyalföldön halálra szurkáló férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik