Belföld

Kocsis Máté Jámbor Andrásnak: Igen, mindent tudunk rólad

Jámbor András, a Szikra Mozgalom támogatásával megválasztott parlamenti képviselő reggel sajtótájékoztatót tartott, amelyen bejelentette, hogy a rendőrök megszüntették az eljárást a Szikra egyik aktivistája ellen az antifa támadásként elhíresült ügyben. 

Erről korábban itt írtunk részletesebben, a lényeg az, hogy végül a rendőrség is úgy döntött, hogy ennyi bizonyíték nem elegendő.

Jámbor erről a Facebookon is beszámolt, ahol azt írja:

A kormány, Kocsis Máté és a szélsőjobboldali média hónapokon keresztül hazudtak az antifa-üggyel kapcsolatban. Meghurcoltak minket, mert az elesettek melletti kiállást képviseljük, a megélhetési válság idején az elit felelősségét kérjük számon és felhívjuk a figyelmet a végrehajtói maffia ámokfutására.

Valamint azt is, hogy

Kocsis Máténak le kell mondani! A hatalom felelőssége vitathatatlan. Kocsis az antifa-ügyet felhasználva hónapok óta próbál ellehetetleníteni és erőszakosnak nyilvánítani engem és a Szikrát is – miközben ő, és a hatalom az, aki ártatlanul börtönöz be embereket. Kocsis Máténak nyilván érdekelt benne, hogy besározza a mozgalmat és engem is, hiszen az ő volt választókerületének országgyűlési képviselője vagyok. Kapcsolatai is megvoltak az uszításhoz – volt kabinetfőnöke most éppen a titkosszolgálatokért felelős államtitkár. Követeljük, hogy Kocsis Máté mondjon le az ügyben vállalt szerepe miatt.

Néhány órával később Kocsis maga válaszolt a poszt alatti kommentben:

Igen, mindent tudunk rólad. Magyarország felforgatásán dolgozó, békétlenséget szító, külföldről támogatott kommunista szélhámos vagy. Semmi több. A nyugati antifa barátaid az erőszak számtalan formáját alkalmazzák politikai céljaik elérésére, és ezt a “kultúrát” igyekszel meghonosítani itthon is. Nem fog menni.
Jó hétvégét!

Erre pedig azt válaszolta Jámbor, hogy

Kocsis Máté, legalább ilyenkor hagynád abba a hazudozást és kérnél bocsánatot! Ártatlan emberekről hazudoztál, hatalmi érdekből, és most is ezt folytatod!
Ha mindent „tudsz” rólam, akkor itt hatalmazlak fel, hozd nyilvánosságra, de bizonyítsd is! Mert eddig ez nem ment. És kérj bocsánatot attól a magyartól, aki 14 napig ártatlanul ült, és ti meghurcoltatok!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik