Belföld

Jogerősen 12 évet kapott a férjét felmosónyéllel agyonverő nárai nő

112 Press
112 Press

Jogerősen 12 év fegyházra ítélte a Győri Ítélőtábla azt a 74 éves nárai asszonyt, aki 2021 nyarán felmosónyéllel verte agyon a 81 éves férjét. A Győri Fellebbviteli Főügyészség tájékoztatása szerint a különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettében bűnösnek talált asszony feltételesen sem bocsátható szabadlábra.

A nyugdíjas férfi 2021 májusára mozgásképtelenné vált a betegségei és balesete miatt, és már kommunikálni sem lehetett vele. A többféle megbetegedésben szenvedő nő ápolta a férjét, ez azonban egyre nagyobb megterhelést jelentett számára, ezért elhanyagolta a háztartást és ápolatlan volt a férje is.

Az ominózus éjszaka az idős nő legalább 32 alkalommal ütötte meg felmosónyéllel és bottal az ágyban fekvő férjét, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy meghalt. A nárai asszony 12 év fegyházat kapott első fokon, de felmentésért fellebbezett. A táblabíróság egyetértett a fellebbviteli főügyészség álláspontjával, és helybenhagyta az ítéletet.

í

Ajánlott videó

Olvasói sztorik