Belföld

Olyan hangosan püfölték egymást az óbudai drogkertészek, hogy kimentek hozzájuk a rendőrök

police.hu
police.hu

Saját magát buktatta le három férfi Budapesten, akik a gyanú szerint marihuána termesztéshez, feldolgozáshoz és raktározáshoz alkalmas helyet alakítottak ki kereskedés céljából az egyikük óbudai lakásában.

Pár nappal ezelőtt azonban úgy összevesztek, hogy az komoly verekedésig fajult. Ezt pedig annak rendje és módja szerint be is jelentette valaki a rendőrségre.

A BRFK tájékoztatása szerint a 36 éves V. Attila és 44 éves G. Árpád esett egymásnak a 69 éves Sz. Sándor lakásában. A 44 éves férfi húzta a rövidebbet, mert súlyosan megsérült a balhé során. V. Attila már az egyenruhások kiérkezése előtt lelépett a helyszínről.

A járőrök viszont nemcsak Sz. Sándort és G. Árpádot találták a lakásban, hanem 42 marihuána palántát, közel tíz kiló fagyasztott növényi törmeléket, három inkubátor sátrat, transzformátorokat, permetezőgépet, keltetőtálcát, valamint számítógépet, lámpatesteket és közel 800 ezer forintot, amelyeket a nyomozók szemle keretében lefoglaltak.

G. Attilát sérülései miatt a mentők kórházba vitték, ahol a rendőrök jelenleg is őrzik, míg V. Attilát a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói fogták el egy angyalföldi parkolóban, majd előállították.

V. Attilát és Sz. Sándort a nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ám nem tettek érdemi vallomást. V. Attilát G. Árpád bántalmazása miatt testi sértés bűntett gyanúja miatt is gyanúsítottként hallgatták ki, ám ebben az ügyben szintén megtagadta a vallomástételt. Őt a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását. G. Árpád az orvosi ellátása miatt még nincs kihallgatható állapotban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik