Belföld

Idős utasra és a villamosvezetőre támadtak a Combinón hétfő délután

Csóti Rebeka / 24.hu
Csóti Rebeka / 24.hu

A 4-6-os villamoson a Széna tér környékén utazva hárman rátámadtak egy idősebb utasra – írja a Telex.

A Margit hídhoz érve a villamosvezető megpróbált közbeavatkozni, akinek azonnal nekiestek, őt is bántalmazták, megrugdosták.

A lap több olvasója is arról írt, hogy az egyik támadónál kés is volt. A vezető segítségére az utasok közül egy nő sietett, a Margit híd budai hídfőjéhez már a rendőrök is kivonultak, ahol két nőt és egy férfit őrizetbe vettek.

A Telex megkeresésére a rendőrség azt írta:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központja 2022. október 31-én 16 óra 20 perckor küldött járőröket a Budapest, II. kerületi Margit híd, budai hídfő megállóhelyhez, mivel onnan verekedésről érkezett bejelentés. Az egyenruhások egy percen belül a helyszínre értek, ahol két nőt és két férfit fogtak el, majd állítottak elő a BRFK II. Kerületi Rendőrkapitányságára. Az eljárás adatai szerint

a társaság két nő és egy férfi tagja szóváltást követően bántalmazta az egyik idősebb utast a villamoson, majd a férfi a villamos vezetőjét is megtámadta.

A 27 éves és 32 éves nőket csoportos garázdaság bűntett gyanúja miatt, valamint a 19 éves férfit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt is kihallgatták gyanúsítottként. Utóbbi gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik