Belföld zöldövezet

„A legek áruháza”

Az ALDI számára kiemelten fontos a környezetvédelem és a fenntarthatóság, ezért folyamatosan innovatív zöld megoldásokat vezet be. Ezt a tudatos és következetes tevékenységet több rangos díj is igazolja.

„Az Év Diszkont Üzlete”

A szakmai zsűri értékelése alapján idén az egri ALDI áruház nyerte meg a Trade Magazin által immár 8. alkalommal megrendezett StarStore – Év Kereskedője versenyen a diszkont üzlet kategóriát. Az április végén megnyílt egri ALDI – mint ahogyan pályázata címében is szerepelt – „a legek áruháza”. Az egyik legnagyobb ALDI berendezése, belső tere a legújabb dizájn alapján került kialakításra. A megyeszékhely legelső ALDI-ja az üzletlánc legelső, klímasemleges módon üzemeltethető áruháza: a legmodernebb komplex hűtés-fűtés rendszerrel rendelkezik, és az épület energiaigényét 100%-ban Magyarországon előállított zöldáram biztosítja. Egyedi építészeti, épületgépészeti megoldásait, az áruházbelső kialakítását elismerve az egri ALDI nyerte el „Az Év Diszkont Üzlete” címet.  A díj megszerzéséhez azonban hozzájárult a már jól ismert széles, folyamatosan bővülő termékkínálat és a kiváló ár-érték arány, ami minden ALDI áruházban nap mint nap tapasztalható.

A lehető legtakarékosabban!

A zöld megoldások segítenek abban, hogy az ALDI a növekvő energiaárak mellett is alacsonyan tudja tartani az üzemeltetési költségeket, így biztosítva minden üzletében – természetesen Egerben is – még több árelőnyt nekünk, a vásárlóknak.

Az ALDI-val együtt mindig spórolhatunk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik