Eltűnt az internetről a homofób nézeteit hirdető borászati vállalkozás

Pedig pár napja még büszkén hirdették a honlapon keresztény-konzervatív-nemzeti-homofób értékeiket.

Csütörtök reggel lapunk is beszámolt róla, hogy az M.C. Kereskedelmi Iroda Kft. nevű (az interneten boraszatisegedanyag.hu néven jelenlévő) magyar vállalkozás büszkén hirdetette homofób nézeteit a céges bemutatkozásában.

Büszkék vagyunk arra, hogy keresztény-konzervatív-nemzeti-homofób értékeket képviselő Vállalkozásként, mentesek vagyunk minden erkölcstelen, gyűlölködő, ember- és életellenes liberális-kommunista ideológiától

volt olvasható a weboldalon, ami – ahogy azt a Telex kiszúrta – mára elérhetetlenné vált.

A szöveggel kapcsolatban korábban megkerestük a céget, aminek képviseletében nyilatkozó férfi elmondta,  nagyjából egy éve szerepel a hitvallásuk a weboldalon, amivel egyrészt igyekeztek elhatárolódni a „liberális náci agressziótól”, másrészt arra reagáltak, hogy a borász szakmában egyes cégek csatlakoztak egy LMBTQ-barát kampányhoz.

A vállalkozás többségi tulajdonosa a kérdéseinkre érdemben nem válaszolt, helyette egy terjedelmes, bibliai hivatkozásokkal tarkított levelet küldött vissza az orosz-ukrán háborúval és a nemátalakító kezelésekkel kapcsolatban, de közzétételéhez nem járult hozzá.