Belföld

Egy gramm kokaint 20-22 ezer forintért árultak, lebuktak

police.hu
police.hu
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság számolt be az akcióról, amelyben hat embert elfogtak, hármat őrizetbe vettek.

A rendőrök csaknem hat hónapja gyűjtöttek adatokat a drogos bűnözők ellen, majd rajtuk is ütöttek. Hat embert fogtak el, hármat  kereskedéssel, három fogyasztással gyanúsítanak, írja a police.hu. A 40 éves T. Péter autójában kék tablettákkal tömött zacskókat, három tasak fehér, por állagú kábítószergyanús anyagot találtak.

Pomázi tartózkodási helyéről további kábítószergyanús anyagok, (mintegy 150 gramm rózsaszín, kék és tarka tabletta) került elő, de lefoglaltak 156 ezer forintot is. Az előzetes szakvélemény szerint a fehér por kokaint, a tabletták amfetamint tartalmaznak, ahogyan T. Péter drogtesztje is kimutatta előbbi jelenlétét a szervezetében.

A férfi viszonteladóit is lekapcsolták. Az 56 éves D. Tibor, valamint a 46 éves L. László rendszeresen tőle szerezte be a drogot. D. Tibor gyömrői otthonában 100 grammot foglaltak le, L. Lászlónál főként kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, halálfejes tablettákat találtak. Nála 340 ezer forintot foglaltak le.

A kokaint 20-22 eze forintért, a tablettát 1000-3000 forint, a marihuánát 2500 forintért kínálták grammonként.

A rajtaütésig a férfiak állítólagos keresetükhöz képest jóval  magasabb színvonalon élztek. A Pest megyei felderítők folytatják a nyomozást az azóta letartóztatott T. Péter, D. Tibor és L. László, valamint a kábítószer birtoklása vétségével meggyanúsított három fogyasztó ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik