Belföld

Ágyba akarták vinni a munkahelyi bulin berúgó párját, letette a nőt, és bevitt egy életveszélyes ütést – frissítve

Getty images
Getty images

Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség azzal a 30 éves férfival szemben, aki 2019 decemberében életveszélyes fejsérülést okozott egy I. kerületi bisztróban tartott karácsonyi bulin.

Frissítünk!

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a bűncselekménnyel vádolt férfi elismerte a beszólás miatti dulakodást, de azt állította, hogy a másik férfi ütött először és ő csak saját magát és a barátnőjét védte.

A vádirat szerint a férfi barátnője egy zártkörű, munkahelyi évzáró rendezvényen vett részt. A férfi nem tudta a nőt telefonon elérni, ezért elment érte autóval, hogy hazavigye.

Amikor a bisztróhoz ért, a barátnőjét erősen ittas, magatehetetlen állapotban találta meg az étterem melletti különálló mosdóhelyiségben, ahol a nőt több munkatársa, köztük a szintén ittas állapotban lévő későbbi áldozat ápolta.

A férfi a barátnője állapotát látva, a nőt a karjaiba vette, majd a mosdó kijárata felé indult vele, amikor a sértett durva megjegyzést tett arra utalva, hogy kár, hogy eljött a barátnőjéért, mert szexuális kapcsolatot létesített volna vele. Úgy tudjuk, hogy azt mondta neki, hogy kár, hogy eljött érte, mert meg….a volna. 

Ennek hallatán, a férfi letette a barátnőjét a karjaiból, majd a férfihoz lépett és dulakodni kezdett vele, amelynek során a két férfi kölcsönösen megütötte egymást. Ezt követően a párjáért érkező férfi olyan erővel leütötte a másik férfit, hogy az a mosdó kövezetére esett.

A 30 éves férfi ezután ismét a karjaiba vette a barátnőjét, majd távozott a helyszínről. A sérült férfihez a rendezvény egyik résztvevője hívott mentőt. A leütött férfi életveszélyes fejsérülést szenvedett.

A főügyészség letöltendő börtönt kért az életveszélyt okozó testi sértéssel vádolt férfira azzal, hogy a korábbi nyolc hónapos felfüggesztett szabadságvesztés büntetését is rendeljék el vele szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik