Belföld

Ungár Péter: Orbán Viktor hazudott, leleplezte a népszavazást

Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu
Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu
Az LMP politikusa szerint a Fidesz felhagyhat a bohóckodással, hiába tagadták, a homofóbiáról szól a referendum.

Ungár Péter, az LMP politikusa arra reagált, hogy Orbán Viktor az állami rádióban pénteken a gyermekvédelminek titulált népszavazás kapcsán fontosnak tartotta arról is beszélni, hogy a

homoszexualitás is jelen van a világban aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita.

Az ellenzéki képviselő Facebook-oldalán azt írta, ez egy „súlyos, gyűlöletkeltő, hazug” mondat a kormányfőtől, de ennél fontosabb, hogy leleplezte az eddigi bohócságot, a „gyermekvédelminek” nevezett népszavazás valójában tényleg a homofóbiáról szól.

A hazug szólamokat, hogy nem szólnak bele felnőtt emberek magánéletébe kihagyhatjuk a jövőben, most, hogy egy rendkívül súlyos bűncselekménnyel mossa össze az összes magyar homoszexuálist a miniszterelnök?

Ungár Péter jelezte, senkinek sem szeretne a magánéletével foglalkozni,

de a Fidesznek dolgozó homoszexuális emberek vajon hol helyezkednek el, ebben a jobboldalon felettébb érdekesnek számító vitában?

Szerintük is elvezet a homoszexualitás a pedofíliához?

Legalább belső körben elmerik mondani a megélt valóságát a homoszexualitásnak?

Az LMP politikusa felidézte, Orbán Viktor tavaly júniusban arról beszélt, hogy ő védi „a homoszexuális fickók jogait”.

Amikor ezt mondta, már akkor is gondolkozott azon, elvezet-e a homoszexualitás a pedofíliához?

Mikor hazudott? Most vagy akkor?

Az LMP politikusa kérdéseiben arra utalt, amikor Orbán Viktor az uniós csúcsra érkezve arról beszélt, a bírálatok dacára nem fogja visszavonni a melegeket a pedofilokkal összemosó törvényt, mert a jogszabálynak semmi köze a homoszexualitáshoz.

Kapcsolódó
Orbán: Szó sincs semmilyen törvényről, ami a homoszexualitásra vonatkozna
A melegellenes pedofiltörvény a miniszterelnök szerint a gyermekek neveléséről, bármilyen szexuális tartalmú neveléséről szól.

A népszavazás, ami gyermekvédelmi

Április 3-án nemcsak országgyűlési választások lesznek, hanem a gyermekvédelmi népszavazás is. Erre Nacsa Lőrinc, a KDNP képviselője az MTI-hez pénteken eljuttatott nyilatkozatában, Orbán reggeli rádióinterjúja után, hívta fel a figyelmet.

A Fidesz és a KDNP a gyermekek és a családok pártján áll – tette hozzá. A kisebbik kormánypárt politikusa megismételte: a gyerek szexuális nevelése kizárólag a szülők joga, ezért a népszavazás minden kérdésére nemmel fognak válaszolni.

Szerinte a baloldal „tényszerűen” is a szexuális lobbi oldalára állt, a a Magyar LMBT Szövetség jelentései alapján a pártok programját nagyban befolyásolják azok a szervezetek, amelyek a gyermekeket érintő szexuális nevelési programokat akarnak az iskolákba vinni.

Ne engedjünk nekik! Április 3-án dönthetünk gyermekeink jövőjéről, legyünk ott minél többen!

Így buzdított részvételre Nacsa.

Frissítés! 

Ungár Péter bejegyzése után írásbeli választ igénylő kérdést is benyújtott Orbán Viktornak. A miniszterelnöktől arra vár választ, hogy az „interjúja után végre abbahagyja a jobboldal annak
az abszurdumnak a mondogatását, hogy a »gyermekvédelminek« nevezett népszavazás nem a homofóbiáról szól?”

Az LMP politikusa a miniszterelnöknek is leírta, hogy az állítását  súlyosan megtévesztőnek, hamisnak, gyűlöletkeltőnek tartja.

Azzal, hogy tények nélkül, sejtetéssel beszélt, egy rendkívül súlyos bűncselekménnyel mossa össze az összes magyar
homoszexuálist. Az Önök által gyermekvédelminek nevezett homofób népszavazás sem szól másról csak a szexuális kisebbségek elleni lázításról.

Szerinte az interjúban elhangzottak alapján egyértelmű, hogy a Fidesz csak kifogásnak és eszköznek használja fel a gyermekeket az ideológiai harcban, amit a szexuális kisebbség ellen folytat. A képviselő arra is választ vár Orbántól, hogy a kormányon belül egységes-e az álláspont abban, hogy létezik az általa említett vita a
homoszexuálisok és a pedofília kapcsolatáról.

Vagy legalább belső körben elmerik mondani a megélt valóságát a homoszexualitásnak?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik