Belföld

„Ott dögöljél meg, ahol fekszel!” – kisgyerekei előtt alázta és verte volt párját egy százhalombattai férfi

Megelégelte volt élettársa viselkedését és feljelentést tett a rendőrségen egy százhalombattai asszony, mivel a férfi többször is ököllel ütötte-verte és rendszeresen megfenyegette, leköpte és megalázta őt.  A férfi a kisgyermekeik előtt is bántalmazta a nőt..

Egyik alkalommal a férfi többször is megrúgta a már földön fekvő asszonyt és azt kiabálta, „Ott dögöljél meg, ahol fekszel!”. R. Norbert minden lehetséges módon igyekezett megkeseríteni volt élettársa életét. Előfordult, hogy a bántalmazott földön fekvő nő zsebéből kiesett mobilját vette magához és vitte el, de olyan is előfordult, hogy az értékeit rongálta meg, vagy festékszóró spray-vel fújta le.

A 40 éves férfi kihallgatásán a gyanúsítás ellen nem tett panaszt, azonban a terhére rótt bűncselekményeket csak részben ismerte be.  Próbált védekezni, hogy volt párja megcsalta, ezért viselkedett agresszíven, emiatt volt szélsőséges a kapcsolatuk.

Az őrizetbe vett férfival szemben kapcsolati erőszak, kiskorú veszélyeztetése, zaklatás és kifosztás bűntette, valamint rongálás vétségének gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság, a bíróság a bűnügyi távoltartást 2021. november 1-én elrendelte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik