Belföld

Földön kúszva ment vissza a volt munkahelyére a tolvaj

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a lopással gyanúsított debreceni férfival szemben, aki pár héttel ezelőtt betört a volt munkahelyére. A gumiszerviz tulajdonosa értesítette a rendőröket a bűncselekményről. Elmondta, hogy az ominózus éjszaka valaki betört a műhelyükbe és elvitt egy pénzkazettát a benne lévő közel 160 ezer forinttal.

A nyomozók a helyszínre mentek, ahol részletes adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek. Hamar a látókörökbe került egy 18 éves fiatal férfi, akit a gyanú szerint kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével.

A debreceni fiatal részletes beismerő vallomást tett a kihallgatása során és közel hiánytalanul átadta a nyomozóknak az ellopott pénzt. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított pár hetet dolgozott a szervizben, majd úgy gondolta, mivel ismeri a műhely kamerarendszerét, így könnyűszerrel megszerezheti a korábban kifigyelt pénzkazettát.

Betört az épületbe, ott a földön kúszva próbálta kijátszani a kamerákat, majd magához vette a pénzkazettát és elmenekült a helyszínről. Ugyan ő abban a tudatban volt, hogy mindenre gondosan odafigyelt, ennek ellenére pár óra elteltével már a nyomozók keresték.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lezárta a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik