Belföld

Rendszeresen megerőszakolta és harapdálta a fogva tartott barátnőjét egy férfi Törökbálinton

Vádat emelt az Érdi Járási Ügyészség az ellen a férfi ellen, aki rendszeresen verte és megerőszakolta az élettársát Törökbálinton.

Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy az ügyészség 11 év fegyházat és 10 év közügyektől eltiltást kért a szexuális erőszakkal, és kapcsolati erőszakkal vádolt férfire. Hozzátette, a vádlott tagadta a bűnösségét az eddigi büntetőeljárás során.

A vádirat szerint a férfi élettársi kapcsolatot létesített a nővel, aki még tanulmányait is félbeszakította miatta. Az első aggasztó körülmény az volt, amikor egy hónap múlva a férfi elemelte az alvó nő mellől a mobiltelefonját és azt eladta.

Az ezt követő két hónapban az elkövetőnél erős hangulatingadozások és dühkitörések is jelentkeztek, amelyek miatt napi szinten verte a nőt a törökbálinti tartózkodási helyükön Azért, hogy a nő ne tudja elhagyni, a férfi elvette tőle a személyi iratait és bankkártyáját is.

A kegyetlen férfi többször is megerőszakolta a félelemben élő nőt, akit pofozott és harapdált is az erőszakos együttléteik során.  A végsőkig megfélemlített, éhes és kimerült nő kétségbeesésében végül az egyik reggel – kihasználva, hogy a férfi még alszik – mindenét hátrahagyva elmenekült. A törökbálinti utcákon bolyongó nő végül az eszméletét vesztette és hozzá mentőt hívtak. Az ügyészség 11 év fegyházat kért a bűnösségét tagadó férfire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik