Belföld koronavírus

Nem árulják el, hogy Orbán Viktort tesztelték-e, miután találkozott a koronavírusos Vidnyánszky Attilával

A Nemzeti Kulturális Tanács hétfői ülésén Orbán Viktor kormányfő mellett az a Vidnyánszky Attila is részt vett, akinek kedden pozitív lett a koronavírus-tesztje. A hvg.hu egy résztvevőtől úgy tudja, a miniszterelnök külön is egyeztetett a Nemzeti Színház vezérigazgatójával.

Megkereste a portál – ahogyan mi is – Orbán sajtófőnökét, Havasi Bertalant, hogy a miniszterelnököt is tesztelték-e ennek tudatában, mi lett az eredmény. Havasi tegnap késő este semmitmondó választ küldött a hvg.hu-nak, amiből nem derül ki, hogy Orbánt tesztelték-e.

Ez volt a válasz:

A miniszterelnök programjait minden esetben az aktuális járványügyi előírások maradéktalan betartásával szervezzük meg és bonyolítjuk le.

Kiemelt kép: Brüsszel, 2019. március 20. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen Orbán Viktor miniszterelnök sajtótájékoztatót tart az Európai Néppárt politikai közgyûlése után az Európai Parlament épületében, 2019. március 20-án. Mellette Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezetõ helyettes államtitkár (j2) és Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter (j). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsõdi Balázs

Ajánlott videó

Olvasói sztorik