Belföld

Hónapokig fogva tartottak, vertek, szexre kényszerítettek egy 16 éves lányt Pilisen

Vádemelési javaslattal fejezte be a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya annak a párnak az ügyét, akik fogva tartottak, megvertek és szexre kényszerítettek egy 16 éves lányt Pilisen.

C. Sándor és élettársa, S. Cintia 2018 márciusától 2018 augusztusáig elszállásolták, kábítószerrel kínálták lányt, majd arra kényszerítették, hogy pénzért férfiakkal létesítsen szexuális kapcsolatot.

A tini kezdetben még önként időzött barátnőjénél, de júliustól pokollá vált az élete. C. Sándor minden ok nélkül felpofozta, ököllel ütni kezdte a fejét, bordáit, gyomrát, végül a földre kerülve tovább rugdosta a lányt. Később folytatta a bántalmazást, a tini az udvarra menekült előle, ám támadója két kést dobott utána, majd lefogta. Egy ruhadarabot tekert a lány nyaka köré és eszméletvesztésig fojtogatta. A hideg víztől magához térő, a szobába berángatott és megfenyegetett áldozat kénytelen volt közösülni bántalmazójával.

Később hetente több alkalommal kellett ezt megtennie, sőt az is előfordult, hogy S. Cintia nemcsak hogy végignézte a lány bántalmazásait, de folyamatosan hergelte is az élettársát.

Egy idő után C. Sándor pénztelenségre hivatkozva futtatta a lányt, akinek álnéven és magát nagykorúnak hazudva kellett a beszervezett férfiakkal közösülnie. A családja megölésével folyamatosan megfélemlített áldozat nem mert ellenkezni, tette amire kényszerítették. A rémálom 2018 augusztusában ért véget, a lány egy adandó alkalommal felhívta szüleit, akik kimenekítették gyermeküket.

A letartóztatott C. Sándor tagadta a bűncselekmények elkövetését, szabadlábon védekező élettársa pedig nem tett vallomást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik