Belföld

Ó, basszus, frankón veszélyes – videó a csonttörő, a választás előtt átadott csúszdákról

Súgjon!

Ha van információja az elbaltázott beruházásról, tud érdekességgel szolgálni, kérjük, írjon a roland.baksa@24.hu címre. Adatait bizalmasan kezeljük. Köszönjük.

Nem szűnik még mindig a panaszözön a választások előtt két nappal átadott, 16. kerületi csúszdák miatt. Mert továbbra is balesetveszélyesek. Több cikkben foglalkoztunk az üggyel. Az új csúszdák pár óra alatt több sérülést is okoztak, legalább egy gyereknek eltörött a lába, van, aki fejsérülés miatt kötött ki a baleseti ügyeleten, másnak a térde csavarodott meg, megint más gyerek a fogát veszítette el. Az önkormányzat lezáratta a csúszdákat, hogy megjavíttassa, állítják, hogy használhatók már. Kovács Péter, a kerület fideszes, újraválasztott polgármestere szerint amúgy jól sikerült a beruházás. De akik használják, azok közül újra többen megsérültek.

Lábtörés után javították, de most is sérüléseket okoznak a választás előtt átadott csúszdák
Felhasadt száj, bevert homlok, lila könyök, megrándult térd – az átépítés után is balesetveszélyes a játszótér a XVI. kerületben.

Az Index videón mutatja be, ahogyan ők fogalmaznak, a „három szörnyeteget.”

A portál újságírói arra jutottak a próbálkozásaik után, hogy gerinc- és térdvédővel, bukósisakkal már stressz- és sérülésmentes lehet a csúszás.

Kiemelt kép: Sopronyi Gyula/24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik