Belföld

Kidőlt a mászóka a csányi óvodában, egy kislány meghalt, két gyereket kórházba vittek

Meghalt egy hatéves kislány, miután a csányi óvoda udvarán kidőlt egy mászóka csütörtökön dél körül. A kislány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét.

A balesetben két másik gyermek is megsérült, őket a mentők ellátják. Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megkeresésünkre azt mondta, hogy a többi gyereket elvitték az óvodából a tragédia után, és jelenleg is tart a helyszínelés. Jelenleg a tanúk kihallgatása folyik.

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Fotó: police.hu

Frissítünk!

Megkerestük a mentőket, hogy az eset részleteiről és a másik két gyermek állapotáról érdeklődjünk, az alábbi választ kaptuk Bodnár Szandra kommunikációs szervezőtől:

„Mentőhelikoptert és több mentőautót is riasztottunk a helyszínre. A balesetben egy gyermek olyan súlyosan megsérült, hogy sajnos a hosszas újraélesztés ellenére sem lehetett megmenteni az életét. Két gyermek könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők ellátást követően kórházba szállították. A baleset körülményeit szakértői vizsgálat tisztázhatja.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik