Belföld

Tíz évet kaphat a mosdóban erőszakoskodó afgán gíroszos

Szexuális erőszak és szeméremsértés miatt emeltek vádat azzal a gíroszosnál dolgozó afgán fiatalemberrel szemben, aki erőszakoskodott egy fiatal nővel a gyorsétterem mosdójában.

A 19 éves férfi az V. kerület, József Attila utcában lévő egyik gyorsétteremben dolgozott, amikor hajnali 2 óra körül egy buliból hazafelé tartó nő megkérte, hogy engedje meg a gyorsétterem mosdójának használatát. S. B. Ahmad a személyzeti mosdóhoz kísérte a nőt, majd az ajtó előtt várakozott, miközben több alkalommal megpróbált benyitni a helyiségbe.

Mikor a nő ki akart jönni, a férfi belépett a mosdóba, és annak ajtaját belülről kulcsra zárta, a kulcsot pedig kivette a zárból. A  férfi ezt követően közel lépett a nőhöz, és arra kényszerítette, hogy csókolja meg. A kényszerhelyzetben lévő nő a kérésnek eleget tett, azonban a férfi tovább erőszakoskodott vele és bántalmazta szexuálisan.

A nő egy gyorsétterem előtt tartózkodó személytől kölcsönkért mobiltelefonról értesítette a rendőrséget. Az afgán férfi elmenekült a helyszínről. A férfinak két tavaly nyári belvárosi szeméremsértés miatt is felelnie kell. S. B. Ahmad a vádirat szerint egyszer a nemi a szervét vette elő, a másik alkalommal pedig akarata ellenére átkarolt és fogdosott egy nőt.

Az Ausztriába szökő férfit európai elfogatóparancs útján kerítették kézre. A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség szexuális erőszak és kétrendbeli szeméremsértés miatt nyújtott be vádiratot a Pesti Központi Kerületi Bíróságra. S. B. Ahmad akár tíz évet is kaphat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik