Belföld

Kilenc évet kapott a gyerekrabló pedofil tanár

Szexuális erőszakért ítélték el egy másik ügye miatt. Fellebbezett.

Kilenc év fegyházra ítélték a 34 éves békési robotikatanárt, aki tavaly egy tanítványát akarta Londonba szöktetni – írja a Blikk. Egy másik kisfiú molesztálása miatt szabták ki az elsőfokú ítéletet.

Sz. Z. vádlottat a bíróság bűnösnek mondta ki folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak, valamint gyermekpornográfia  bűntettében, ezért 9 év, fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte”

– erősítette meg a lap információját a Békési Járásbíróság. A férfit végleg eltiltották minden olyan tevékenységtől, amely tizennyolcadik életévét be nem töltött fiatalokkal kapcsolatos.

Az ítélet nem jogerős, Sz. Z. és védője felmentésért, illetve a büntetés enyhítéséért fellebbezett.

A békési édesanya, akinek gyermekével szökni próbált a pedofil pedagógus, nem tudott az ítéletről. Az ő fiával történteket a férfi megúszta, mert a gyerek vallomása szerint nem ért hozzá. A fiú neki már mesél olyan dolgokról is, amiket a nyomozóknak nem mondott el, szégyelli a történteket.

Nem akarom felzaklatni, nemcsak neki, nekem is rémálmaim vannak, főként azért, mert a szöktetés előtt a tanár összevérezte a hátizsákját, amit a közeli patak partján hagyott azzal a búcsúlevéllel, amit megíratott a gyerekemmel. Azt akarta elhitetni, hogy a kisfiam öngyilkos lett

– árulta el az asszony. A gyámhatóság a gyerek védelembe vételét megszüntette, de még most is pszichológushoz járnak.

Író lett a gyerekrabló pedofil magyar tanár
Egyik tanítványa ügyében szexuális erőszakkal vádolják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik