Belföld

Fordulat a gyerekrabló pedofil tanár ügyében

Megszüntették az egyik nyomozást.

A békési robotikatanár 11 éves tanítványát meg akarta szöktetni.  Éppen Londonba tartottak, amikor a hamis papírokkal lebuktak a repülőtéren.

Gyerekrabló pedofil tanárt fogtak - megrázó részletek
Külföldre akarta csempészni 11 éves diákját egy békési tanár.

Embercsempészésért, családi jogállás megsértéséért és okirat-hamisításért 1 év 8 hónap börtönt kapott, két évre felfüggesztve. A kisfiú édesanyja kiskorú zaklatása miatt is feljelentette, de a Blikk szerint ebben az ügyben megszüntették a nyomozást.

Az ügyészség határozata szerint „erkölcsileg helytelenítendő” volt a férfi szexuális tartalmú üzengetése, de ezért nem büntethető, mert a gyerek önszántából és nem az oktatás ideje alatt válaszolt neki.

Az édesanya azt mondta, nem ért a paragrafusokhoz, kénytelen a döntést elfogadni, de nem ért egyet vele. Fia lassan megnyugszik, nem akarja feltépni lelki sebeit, ezért nem fellebbez.

A robotikatanár előzetes letartóztatásban van, mert egy másik tanítványa ügyében még tart a nyomozás. A Blikk szerint a férfi nehezen szokta meg a börtönt, de mára zárkavezető lett, a kulturális rendezvényeken pedig ő szaval rabtársainak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik