Belföld

Pszichiátrián a pedofil tanár 11 éves áldozata

Az előzetesben lévő tanárt kirúgták.

A Bors megszólaltatta annak az általános iskolának az igazgatóját, ahová a fiú járt. Kovács Dániel azt mondta, mióta feltartóztatták őket a reptéren, a diákot egy kórház pszichiátriáján kezelik.

A tanulónkról azt tudom elmondani, hogy normális viselkedésű gyermek, aki a koránál fogva ragaszkodik a nevelőihez. Egy természetes, egészséges kisgyerek, akihez közel került egy „ilyen” személyiség. Múlt hétfőn értesültem a történésekről, még nem észlelek a gyerekeken traumát, de ez nem jelent semmit, hiszen nagyon friss az ügy

– tette hozzá az igazgató. A lapnak egy tizenéves tanítványa megtört édesanyja azt mondta, megdöbbent a hírek hallatán.

Úgy viselkedett, mint egy mintapedagógus. Senki nem gondolta, hogy képes ilyesmire. Könnyen szót lehetett vele érteni, humoros és közvetlen volt.

Mint korábban megírtuk, a 11 éves kisfiú édesanyja a Kékfénynek azt mondta, kisfia rá haragszik, amiért feljelentést tett.

Korábban egymásnak ellentmondó információk voltak arról, hogy a tanár főnöke, a békési középiskola igazgatója mennyit tudott arról, mivel gyanúsítják beosztottját, aki ellen már nyáron eljárás indult, miután obszcén üzeneteket küldött diákjának. Kedden az igazgató közölte a 24.hu-val, hogy a tanár már nem dolgozik az iskolában, megszűnt munkaviszonya.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik