Belföld

Puzsért támogatja az LMP a főpolgármester-választáson

Nagy többséggel állt mellé a párt kongresszusa.

Puzsér Róbert mögé áll be az LMP a jövő évi főpolgármester-választáson – tudta meg az Azonnali. A párt kongresszusa 26 igen, 6 nem szavazattal és egy tartózkodással fogadta el a döntést.

A médiaceleb a kongresszusnak írt nyílt levelében azt ígérte, centrumot és politikai otthont épít annak a 30 százaléknyi budapesti szavazónak, akik nem kérnek a Fideszből, a KDNP-ből, az MSZP-ből, a DK-ból, „a szekértáborokból, a polgárháborúból, a sérelmi politikából, a véres és gyalázatos huszadik századból”.

Az IDEA Intézet november közepén megjelent kutatásából az derült ki, hogy a budapestiek kétharmada megkérdőjelezi Puzsér alkalmasságát a tisztségre, az LMP-n belül is csak 29 százalék azok aránya, akik alkalmasnak tartják. (Fotó: MTI / Balogh Zoltán)

Puzsér Róbert: Nincs több jelölt, csak Tarlós és én
Interjúnkban beszél legnagyobb erősségéről, az eliten kívüliségéről, arról, miért jár autóval, miközben sétáló városról álmodik, miért lesújtó a véleménye Karácsony Gergelyről és azt mondja: beláthatatlan távolságra van Gyurcsánytól és Orbántól egyaránt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik