Belföld

Jövő hónapban szabadul Eva Rezesová

Már a jövő hónapban kiengedik a börtönből Eva Rezesovát. A nyomozási bíró jogerősen is jóváhagyta a négy ember haláláért felelős szlovák milliomosnő feltételes szabadlábra helyezési kérelmét, így a kilenc évre ítélt Rezesová augusztus végétől újra otthon lehet.

Mint arról többször beszámoltunk Rezesovát kilenc évre ítélték, de a jó magaviselete miatt a büntetése kétharmadának letöltése után most feltételesen szabadlábra helyezik A mostani döntésbe belejátszik az is, hogy a szlovák nő mintarabként töltötte börtönéveit, és mindvégig betartotta a szigorú szabályokat.

szlovak-gazolo(210x140)(1).jpg (ingyenes, eva rezesova)
Családja miatt nem kért perújrafelvételt Rezesova
Inkább leüli büntetését, hogy megóvja családját. A szlovák milliomosnő négy ember haláláért felelős.

Eleinte a börtön varrodájában dolgozott, és a rabtársaival sem volt egyetlen konfliktusa. Jelenleg egy négyfős cellában van elhelyezve, és a rabtársainak állítólag másról sem beszél csak arról, hogy mennyire várja már, hogy kiengedjék.

Rezesová mellé a feltételes szabadlábra helyezése után kirendelnek egy majd pártfogót, akivel rendszeresen találkoznia kell. Ha bármilyen szabálysértést, bűncselekményt elkövet, akkor azonnal visszakerül a rácsok mögé, le kell töltenie teljes büntetését. Azaz még három teljes évet rá kell húznia.

Rezesová 2012-ben az M3-as autópályán BMW terepjárójával rohant bele az előtte haladó Fiat Puntóba, amely teljesen kiégett, utasai közül hárman a helyszínen életüket vesztették, a negyedik áldozat a kórházban halt meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik