Közélet

Horror az M3-ason: döbbenetes vallomást tett a kamionos

m3-as autópálya, halálos baleset (m3-as autópálya, halálos baleset)
m3-as autópálya, halálos baleset (m3-as autópálya, halálos baleset)

A szemtanú beszámolója szerint a szlovák milliomosnő bosszúból üldözte áldozatait – írja a Blikk.

Megpróbálta „megbüntetni” Eva Varholíková Rezesová az előtte lassabban haladó, s őt feltartó Fiatost – állítja a szemtanú kamionos. Elmondása szerint 10 kilométeren át „tolta” maga előtt Rezesova BMW-je a Fiatot, míg Bag közelében utol nem érte azt, és bekövetkezett a tragédia.

A Blikk úgy értesült, már több kilométerrel a végzetes baleset előtt várható volt, hogy megtörténik a baj. Már tíz kilométerrel korábban, egy benzinkútnál összezördültek a felek: a BMW nem tudta első lendületből megelőzni a Fiatot. Villogott rá, hogy hagyja el a belső sávot azonnal, hogy a hatalmas sebességéből ne kelljen visszavennie. Amikor aztán sávot váltott a Fiat, a másik autó elkezdte üldözni, tolta le az útról. A Fiat kétségbeesetten menekült, lehúzódott egészen a leállósávba, de hiába, a BMW csak ment utána, és folyamatosan nyomás alatt tartotta, mígnem megtörtént a baj.

A fentiek alapján a nyomozóhatóság fontolóra veszi, hogy az eredetieknél sokkal súlyosabb váddal, szándékos emberöléssel gyanúsítja meg az előzetesben lévő Rezesovát, aki így nagyobb büntetésre számíthat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik