Belföld

Imrich K. tagadja, hogy megzsarolta Gyárfást

Amint arról a 24.hu-n is beszámoltunk, a Fenyő-gyilkosság miatt lakhelyelhagyási tilalom alá került Gyárfás Tamást tavaly megzsarolták egy, a gyilkossággal kapcsolatos hangfelvétellel, ami után ő feljelentést tett.

Az úszószövetség volt vezetőjét tavaly a lakásán kereste fel egy ismeretlen férfi, aki egy fenyegető tartalmú írást adott át neki. Ezt követően a Nemzeti Nyomozó Iroda idén március 14-én zsarolás miatt elfogta a szlovák állampolgárságú Imrich K.-t, aki kapcsolatban állt a Fenyő Jánost szitává lövő Jozef Rohác családjával.

Portik hangfelvétele miatt gyanúsítják Gyárfást
Gyárfás Tamás ellen lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el. A Budai Központi Kerületi Bíróságon ügyvédjével Bánáti Jánossal tájékoztatták a sajtót.

Gyárfás Tamást most azzal vádolják, hogy felbujtóként köze volt Fenyő János lelövéséhez.

Imrich K. a Borsnak írt levelében nem tagadta, hogy a Nyugati pályaudvarnál feltartóztatták a rendőrök, majd elvitték onnan, azzal gyanúsítva Imrich K.-t, hogy megzsarolta Gyárfást. Ez azonban a férfi szerint „a legnagyobb hülyeség, amit a rendőrség valaha is produkált”. Állítja, soha senkit nem zsarolt, és nem szeretné, ha ehhez bármi köze is lenne.

Nekem mindegy, hogy Gyárfás megdöglik vagy kivirágzik.

Kiemelt kép: 24.hu/Karancsi Rudolf

Ajánlott videó

Olvasói sztorik