Belföld csatatér

„Ezek az állatok ki akarják herélni a keresztény, fehér férfiakat”

Mindig érdekelt, hogy milyen lenne, ha most ellenzékből politizálna a Fidesz. Hol támadnák a kormányt, össze tudná-e rántani Orbán Viktor az ellenzéki együttműködést. De a Fidesznek legutóbb nyolc éve kellett ellenzékből politizálnia, legutóbb akkor volt olyan, hogy a hatalom nem volt egyenlő Orbánnal.

A Fidesz nyolc éve van kormányon. Szinte a teljes médiát felvásárolta, Magyarország nagy része arról tud, amiről a Fidesz szeretné, hogy tudjon. A kormánynak nincs valódi ellensúlya, még úgy sem, hogy már nem kétharmaddal kormányoz, Mészáros Lőrinc hetente három céget vesz, miközben már rég ő Magyarország egyik leggazdagabb embere, aki tavaly többet keresett, mint Beyoncé. A Fidesz nagyon távol áll attól, hogy ellenzékben legyen.

Szerda este mégis kipróbálhattam, hogy milyen, amikor a Fidesz ellenzékből politizál.

A Budavári Polgári Szalon érdekes hely, egyrészt nem a Budavárban van, másrészt nem igazán polgári, de főleg nem szalon. Egy utcára nyíló, a kilencvenes évek üvegasztalos, barnacsempés esztétikáját minden atomjával képviselő kisterem a Fő utcában, ahová meghívták a fideszes Flúgos Futamot, hogy tolják meg Hollik István KDNP-s képviselő(jelölt) kampányát.

Fotó: Marjai János / 24.hu

Az estét a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége szervezte, és Hollik mellett meghívták rá Szentesi-Zöldi Lászlót mint Magyarország egyik legjobb Bayer Zsolt-epigonját, Apáti Bencét, aki tehetséges balett-táncosból lett közepes, de eltökélten orbánista publicista, és Nyerges Attilát, az Ismerős Arcok frontemberét. Aki az egész este alatt holdfény volt az éjszakában azzal, hogy semmi őrültséget nem mondott, és általában is úgy viselkedett, ahogy azt egy keresztény embertől várnánk.

A 24.hu jelenléte nemcsak engem szórakoztatott, hanem a meghívott vendégeket is, hiszen Szőnyi Kinga műsorvezető – egyben az asszonyszövetség vezetője – a megérkezésünk után három perccel, miután Hollik István sajtósa lecsekkolta, honnan jöttük, bejelentette a nagyközönségnek, hogy üdvözöljék a 24.hu-t. Innentől a kétórás beszélgetés során a vendégek válaszainak jó része arról szólt, hogy a 24.hu mekkora szemétségeket írt korábban, de természetesen nem az Eliosról szóló OLAF-jelentés, vagy Matolcsy György és Szatmáry Kristóf pénzügyeire gondoltak, hiszen ezek az ügyek ebben az alternatív univerzumban nem léteznek.

Fotó: Marjai János / 24.hu

Mikrouniverzum

Apáti Bence elmondta, hogy miután megírta az igazságot Zsohár Zsuzsannáról, mi pedig megírtuk róla, hogy ismét a menekültek ellen uszít, egy nagy német autógyár visszavett tőle egy tízmilliós autót. Hollik István is a színpadot érezte alkalmasnak arra, hogy számon kérje, miért mondtam neki előző nap egy szoptatópad átadásán azt, hogy a kényszerbetelepítés nem létezik.

Azt már írtam, hogy ebben az univerzumban Tiborcz István, Rogán Antal, Kósa Lajos, Semjén Zsolt, Orbán Ráhel, Szatmáry Kristóf, Szabó Zsolt és Matolcsy György kínos ügyei nem léteznek. De mi az, ami létezik?

Liberális véleménydiktatúra például, mert Apáti szerint a jobboldali művészek ma Magyarországon nem merik nyilvánosan bevallani, hogy jobboldaliak. Szerinte amint valaki előjön ezzel

szó szerint lelövik, kicsinálják.

Bezzeg Kulkát senki sem szólta meg azért, hogy ellenzéki gyűléseket vezet (kivéve most ő), de ha Alföldi Róbert felhívná, hogy menjen hozzá táncolni, akkor ő menne. De nem hívja, hiszen vállaltan jobboldali.

Fotó: Marjai János / 24.hu

Ebben a mikrouniverzumban muszlim hordák próbálják letámadni Európát, a vasárnapi szavazás pedig arról szól majd, hogy az egyik oldal szinte szeretné, hogy megerőszakolják a magyar asszonyokat, a másik oldal pedig rettegve küzd, hogy ezt ne tehessék meg.

Az este címe ennek megfelelően az volt, hogy

Jól gondolja meg, ki mit cselekszik!

Ami egyébként nem csak politikai üzenet, de Wass Albert-idézet is. Szőnyi szerint az a támadás, ami a nőket Európában éri hónapok óta, nem csak a nők ellen irányul hanem

Meggyőződésem, hogy ezeknek a brutális, embertelen, állati cselekményeknek ti is célpontjai vagytok, európai férfiak. Hiszen ezzel akarják teljes mértékben lenullázni az egótokat, végleg kiherélni a keresztény, fehér férfiakat, hogy lám, az asszonyaitokkal mindezt megtehetjük.

Fotó: Marjai János / 24.hu

Ez persze már messze túlmegy a sima bevándorlóellenességen, a rasszizmusnak is magasabb szintű, klasszikus példája, amikor valaki először állatias, csak a szexre és az erőszakra gondoló lényeknek állít be más népcsoportokat, majd a azzal hergeli a többséget, hogy a kisebbség el akarja tőle venni az asszonyait és a férfiasságát. Egyébként az, hogy milyen nemierőszak-sorozatra gondol pontosan Szőnyi, nem derült ki, de a kormánypárti média hónapok óta nyomja az ehhez hasonló, orosz mintára átvett kamuhíreket.

Szőnyi – még mindig a kérdésében – először nemi erőszaktevőnek nevezte Juhász Pétert, majd lefodorgabriellázta Fodor Gábort.

Később a #MeToo-kampányt is kigúnyolta Szőnyi azzal, hogy itt ül két férfi között, és hát lám, már az is nemi erőszak, ha megfogja Szentesi-Zöldi László lábát? Hollik István az állatozás és az utána következő részek közben derékból induló, teljes felsőtestes bólogatást mutatott be. Szentesi-Zöldi pedig elmondta, hogy ő nagyon tiszteli a tehetséges nőket, de nem hiszi, hogy nekik versenyezni kéne pénzért és pozícióért.

Fotó: Marjai János / 24.hu

Kiderült még az is, hogy ma katolikusnak lenni lázadás, ahogy jobboldalinak lenni is az Hollik szerint. De nem ez az egyetlen dolog, ami lázadóvá teszi Szentesi-Zöldi Lászlót, Apáti Bencét és Nyerges Attilát, hanem az is, hogy tetoválva vannak.

Szentesi-Zölditől megtudtuk, hogy a bevándorlók, mint az almafát, úgy akarják megmetszeni Európát, de ez nem baj, mert ha az almafán lemetszik a gyenge ágakat, attól erősek lesznek a megmaradtak. Szerinte a két Magyarország, ami „ők”-ből és „mi”-ből áll, nem élhet sokáig egymás mellett. Ez elsőre ugyan békítőnek hangzik, de valójában inkább arra utalt, hogy ő ezekkel az emberekkel nem akar együtt élni. Hiába ugyanolyan színű az útlevelük, nem akarja, hogy bejöhessenek a kertjébe.

Elhiszi ebben a teremben valaki, hogy ma nem harc és küzdelem folyik? Elhiszi valaki, hogy ez a két Magyarország egymás mellett, ez szeretne átjáróházat egymás között?

– tette fel a kérdést Szentesi-Zöldi, miután elmondta, hogy ő például nem szeretne átjáróházat, mert nem akar semmit a másik Magyarországtól. És ezzel nagyjából meg is volt az este hangszíne. Egy olyan ország ez, ahol van a Fidesz és Orbán Viktor, a másik oldalon pedig mindenki direkt ártani akar a hazájának. Meglátjuk, mi történik ezzel, ha nyolc év kormányzás után végre kormányra kerül a Fidesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik