Belföld

DNS-mintát vesznek VV Fanni elrablójának ügyvédjétől

Arra kíváncsiak, hogy ő-e a harmadik személy, akinek DNS-mintáját megtalálták a kötélen.

Három ember DNS-ét találták meg azon a kötélen, amit Novozánszki Fanni elrablójának autójában találtak – írja a Bors. Az egyik a lányé, a másik a gyilkossággal gyanúsított B. Lászlóé, a harmadik személy kilétét viszont még nem állapították meg.

Ugyanakkor a lap arról számol be, hogy elfogadták a rendőrségi felterjesztést, és kizárták az ügyből B. László ügyvédjét, Brodmann Pétert, akit tanúként faggatnak tovább, és DNS-mintát is vesznek tőle. Mindezt Brodmann Pétertől tudták meg, aki elmondta: kizárásának nincs köze ahhoz, hogy rokoni kapcsolatban áll a gyanúsítottal.

Az ügyvéd úgy magyarázza a dolgot, hogy már az elején összetűzésbe került az ügygazda rendőrrel, akinek nem hagyta, hogy irányítsa ügyvédi munkáját. „Már akkor megmondta, hogy eltávolít a védő szerepből” – állította Brodmann, aki azt is kijelentette: „101 százalék”, hogy nem az ő vére lesz a kötélen.

Elárulta: nem a véresen visszaadott kölcsönautóban találták a kötelet, hanem egy másik járműben, amibe átkerült a kötél. Azt a gyanúsított eddig is elismerte, hogy ő tette be az autóba az ájult lányt, majd állítása szerint ezután átadta valahol, valakinek. Az ügyvéd szerint ennyi az ő szerepe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik