Belföld

Beállt az M1-es a másik irányban is

Már nem csak Budapest, hanem Bicske felé is beállt az M1-es autópálya péntek délután. A határ irányában – a 38-as kilométernél útépítők dolgoznak -, emiatt több kilométeres a torlódás – közölte az Útinform.

Késő délelőtt a 44-es kilométernél, a főváros felé baleset történt. A katasztrófavédelem korábbi tájékoztatása szerint Óbarok közelében két kamion és egy furgon ütközött össze. Az első hírek szerint hárman sérültek meg, ketten közülünk a furgon roncsai közé szorultak. Őket a helyszínre riasztott tatabányai hivatásos és bicskei önkormányzati tűzoltók szabadították ki.

Az érintett sztrádaszakaszt Budapest irányában lezárták a forgalom elől. Az Útinform akkor azt közölte, hogy csaknem 10 kilométeres  torlódás alakult ki. Azt javasolták, hogy aki teheti, Tatabányától-Bicskéig kerüljön az 1-es főúton. Délután már arról tájékoztattak, hogy a  pályazár az 57-es kilométernél ugyan megszűnt, de a korábban feltorlódott több kilométeres kocsisor és az erős forgalom miatt Komárom és Tata, valamint Tatabánya és Bicske között jelentősen lelassult a haladás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik