Belföld

Baleset az M1-esen – roncsba szorult sérültek és elképesztő dugó

Hármas karambol történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán pénteken késő délelőtt. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint  a 44-es kilométernél, Óbarok közelében ütközött össze két kamion és egy furgon.

Az első hírek szerint hárman sérültek meg, ketten közülünk a furgon roncsai közé szorultak. Őket a helyszínre riasztott tatabányai hivatásos és bicskei önkormányzati tűzoltók szabadították ki.

A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. Az érintett sztrádaszakaszt a főváros felé vezető oldalon lezárták a forgalom elől. Az Útinform közlése szerint csaknem 10 kilométeres a torlódás. Azt javasolják, hogy aki teheti, Tatabányától-Bicskéig kerüljön az 1-es főúton.

Péntek hajnalban illetve reggel két tragikus baleset is történt a hazai utakon. Budapest IV. kerületben két rendőrautó ütközött össze, egy fiatal egyenruhás a helyszínen meghalt, hárman pedig megsérültek. A Bács-Kiskun megyei Akasztón pedig egy kocsi tóba hajtott, a sofőrt már nem tudták megmenteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik