Belföld

A nap legfontosabb hírei – 2018.01.24.

Makréla, és nem vajhal ölhette meg a magyar férfit Thaiföldön: ha röviden akarunk válaszolni a kérdésre: nem. A probléma azonban nem ilyen egyszerű.

Influenzajárvány van Magyarországon: a megbetegedési mutató átlépte a járványküszöböt.

A Jobbik szerint Kövér adott egy alibit Orbánnak: a párt frakcióvezetője szerint a kormánypártok megpróbálják ellehetetleníteni a parlamenti munkát.

Azt sem tudta a fideszes képviselő, mit szavaz megSchöpflin György azt mondta, nem tudta pontosan, mit szavaz meg az Európai Parlamentben.

Rég került elő ennyire erős magyar történet a semmiből: a Budapest Noir óta nem született olyan erős magyar fikciós regény, mint ami most egy ismeretlen szerző kezei közül kikerült.

Nyílt levélben ment neki Mellár Tamásnak a pécsi professzor: Mellár Tamás az ellenzék soraiban a Baranya megyei 1. választókerületben indul.

Kihagyja a TV2 a választási kampányt: idén sem ad teret a pártok reklámjainak képernyőjén az Andy Vajna tulajdonában lévő TV2 Média Csoport.

Törölték a Rubik-kocka védjegyét: a védjegyet még 1996-ban jelentette be a Rubik Ernővel együttműködő angol cég.

Mészáros Lőrinc megbízta Mészáros Lőrincet egy szennyvízhálózat fejlesztésével: ¯\_(ツ)_/¯

HÉV gázolta halálra a magyar játékvezetőt: szombat hajnalban,  41 éves korában tragikus körülmények között vesztette életét Demeter Miklós.

A Testről és lélekről producere: Én az Oscarra sose gondolok. Videó.

A magyar kézilabda gyengébb, mint gondoljuk: az utóbbi évtizedekben sok szurkolóban az a kép alakult ki, hogy férfiválogatottunk a közvetlen világelit tagja. Pedig soha nem volt az.

Ezt főzték ki a pártok a jövő nyugdíjasainak: alapnyugdíj, új megtakarítási formák, tartalék válság idejére – ezt kínálja az ellenzék.

Kiemelt kép: MTI Fotó/Komka Péter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik