Belföld

Megvan VV Fanni titkos notesza

Kiderülhet, miként teltek a lány utolsó napjai. A veszprémi erdőben keresik holttestét.

Információink szerint többször kihallgatták már, továbbra sem működik együtt a rendőrökkel az a férfi, akit VV Fanni eltűnése miatt emberöléssel gyanúsítottak meg és  helyeztek előzetes letartóztatásba. Nem tagad, de nem árulja el, mit tett, hová rejtette a holttestét. Ez lehet az oka, hogy a Való Világ egykori játékosát még eltűntként keresik a rendőrség honlapján. 

Ugyanakkor egyre több információ derül ki az ügyről, a Blikk úgy tudja, már megtalálták a lány táskáját és az abban lévő dolgokat, így a naplóját is. VV Fanni az A5-ös méretű, rózsaszín noteszben vezette, mikor, kivel találkozott. Kuncsaftok telefonszáma, neve szerepelt a füzetben. Azt is gyakran leírta, mi történt vele, így utolsó napjairól is szerepelhetnek részletek a naplóban.

A lány és a feltételezett gyilkos közel állt egymáshoz, egy darabig jártak, de Fanni egy idő után kidobta a férfit, aki féltékenységből végezhetett a lánnyal.

A Blikk szerint a gyanúsítottnak eddig kirendelt védője volt, de szerdán egyik rokonát bízta meg a védelmével. Keresték, de nem érték utol. A Borsnak sikerült, az ügyvéd szerint nem igaz, hogy a dunaújvárosi férfi nem működik együtt a rendőrséggel, szerinte a férfi vallomást is tett, elismerte, hogy volt kapcsolata Fannival, de az emberölést nem.

Közben olyan információk is napvilágra kerültek, hogy nem a Du­nában, hanem Veszprém megye erdős területén keresik a holttestet. Az előzetesben lévő férfi bérelt autójának GPS- adatai egy több tízezer hektáros területre vezetnek. A lapnak egy névtelen informátor azt mondta, hogy a rendőrség 0–24-ben keresi a holttestet, amit valószínűleg elásott a gyilkos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik