Szórakozás

Bors: VV Fanni fél évig járt feltételezett gyilkosával

VV-Fanni(960x640).jpg (vv fanni, vv7, )
VV-Fanni(960x640).jpg (vv fanni, vv7, )
Ismét rengeteg, részben ellentmondásos információ szivárgott ki VV Fanni eltűnése kapcsán. A Bors úgy tudja, hogy a lány fél évet volt együtt a megölésével gyanúsított férfival, és nemrég szakítottak, a Blikk szerint a férfi kuncsaftja volt VV Fanninak, és ez is évekkel ezelőtt történt, majd nemrég újra felvette fele a kapcsolatot.

Bár a kollégái úgy tudták, hogy a kuncsaftja volt, furcsa volt nekik, hogy Fanni sokat beszél róla. Randizni is voltak nemrég.

– idéz a Blikk VV Fanni egyik barátnőjétől. A lány exbarátja is tudott erről a férfiről, őt is megkereste VV Fannival kapcsolatban:

Évekkel korábban kaptam tőle üzeneteket, hogy lefeküdt vele, meg ilyen gusztustalan leveleket. Sok ilyet kaptam, ezért nem is törődtem vele, de most beugrott, hogy ő volt az. Próbálom összerakni a képet, hogy mi is történhetett, egyszerűen nem értem.

A Bors viszont úgy tudja, valószínűleg más informátoroktól, hogy VV Fanni fél éve együtt volt ezzel a férfival, aki elég nagy lábon élt, drága autókkal járt, miközben valójában egyre kevésbé tudta finanszírozni VV Fanni költséges életmódját, és kölcsönöket vett fel. Szerintük a lány nemrég szakított a férfival, aki ezt nem tudta feldolgozni, és ez lehetett a gyilkosság oka. A gyanúsított szülei nem voltak hajlandók nyilatkozni az egyre zavarosabb ügyben.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik