Belföld

Betört egy férfi a gencsapáti menhelyre, hogy kankutyákkal szexeljen

A kutyaotthonban nem tudták, miért hagy hátra valaki madártejes dobozokat, amíg rajta nem kapták.

Minden alkalommal madártejes dobozok maradtak egy ismeretlen személy után, aki többször is betört a Gencsapáti Kutyaparadicsomba. A telepen azt gondolták, hogy a kezét keni be az édességgel, hogy a kutyák elfogadják, de hatalmasat tévedtek.

A Nyugat.hu azt írja: a rejtélyre hétfőn derült fény, amikor a telep vezetője rajtakapta az egyik kutya alatt meztelenül fekvő betörőt. A férfi épp az állat péniszére kent csokipudingot, majd a szájába vette azt. A döbbent szemtanú visszalépett az ajtón, és azonnal hívta a rendőrséget.

A perverz betörő a körzeti megbízott kiérkezéséig nem vette észre, hogy lebukott, így a rendőr is szemtanúja volt a történteknek. A férfi ezután felpattant, és meztelenül elrohant egy kukoricaföld irányába. A körzeti megbízott üldözőbe vette, és erősítést kért. A meztelenül menekülő férfi egy trágyadombban is meghempergőzött, végül a zuhogó esőben nyoma veszett.

A férfi hátrahagyta autóját, amiben a rendőrök megtalálták nadrágját, benne az irataival. Azóta is keresik, állatkínzás miatt.

A portál úgy tudja: a férfi válogatott a kutyák közt, a szukákat egy doronggal ütlegelte, a kanok közül pedig azokat választotta ki, akik megálltak neki. Legalábbis erre következtetnek az állatok sérüléseiből.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense annyit mondott, hogy folyamatban lévő eljárásról nem áll módjában bővebb felvilágosítást adni.

(Fotó: Facebook / Gencsapáti Kutyaparadicsom)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik