Belföld

Női ruhában, vibrátorral molesztált egy kisfiút egy férfi Tárkányban

Piros, csipkés felsőbe és rózsaszín női bugyiba öltözve próbált – ahogy a rendőrség fogalmaz – szexuális cselekményekre bírni egy tízéves kisfiút 41 éves tárkányi férfi. Nemrég költözött a településre, olykor átjárt az egyik családhoz, május 19-én este is náluk volt.

“Amikor a fiú édesanyjának elfogyott a cigarettába tölthető dohánya, B. János felajánlotta, hogy ad kölcsön. Az asszony megkérte a kisfiát, menjen át a férfival, és hozzon” – részletezte az esetet Delbóné Oláh Csilla őrnagy, a Kisbéri Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetője a Zsaru magazinnak.

B. János otthon bement az egyik szobába, és pár perc múlva egy piros, csipkés női felsőben és egy elöl kivágott női bugyiban lépett ki, kezében egy piros vibrátorral.

A kisfiú vallomása szerint a férfi megmutatta magán, hogy kell használni, és unszolta a gyereket, próbálja ki. A gyerek tiltakozott, és többször arra kérte, engedje el.  Az édesanyjának közben feltűnt, hogy sokáig elmaradtak, ezért utánaküldte biciklivel nyolcéves kislányát, hogy hívja haza. A gyerek a függöny nélküli ablakon benézett a házba. A férfit látta a már említett női ruhában és vibrátorral. Megijedt, hazament, de a sokktól nem tudta elmondani, hogy mi történt. Anyja így ismét visszaküldte a bátyjáért, nem sejtette, hogy valami baj van.

“A kislány ekkor bekiabált a bátyjának, mire B. János kiengedte a fiút, és a gyerekek lélekszakadva hazatekertek. Habár a báty is megijedt, de el tudta mondani édesanyjának, mit művelt a férfi. A nő azonnal hívta a rendőrséget, mi pedig felvettük a kapcsolatot a Tárkányban szolgálatban lévő polgárőrökkel. Az önkéntes bűnmegelőzők azonnal a férfi keresésére indultak, nem messze a házától ráakadtak, és a járőrök kiérkezéséig visszatartották. Ekkor már férfi-felsőruházatot viselt” – mondta.

“A kollégáim a lakhelyén átvizsgálták a ruházatát, női bugyi volt rajta. Kihallgatásán tagadta, hogy a kisfiút bármilyen szexuális cselekményre rá akarta volna venni. A házkutatás során lefoglaltuk a 35 centiméteres vibrátort, a csipkés női felsőt és egy fekete női alsóneműt”

A férfi ellen védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A kisfiút nyomozási bíró hallgatja majd meg, illetve pszichológus szakértőt is kirendeltek. A további gyanúsítás, illetve minősítés ezek eredményétől függ majd.

A bíróság másnap – vagyis május 20-án – úgy döntött, előzetes letartóztatásba helyezi a férfit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik