Belföld

Kinek lehet helye a médiában a VV7 játékosai közül?

VV7 (vv7, )
VV7 (vv7, )

A Való Világ 7 szereplői javában várják a sült galambot, mi pedig elemeztük kicsit a helyzetüket.

Nyilvánvaló, hogy a nemrég végetért VV7 játékosai nemcsak a nyereményért, hanem nagyrészt egy fényes médiakarrier, egy csilli-villi sztárélet reményében költöztek be a villába. A játék végetért, a valóságshow-celebek pedig úgy tűnik, nem túl kapósak.

Az elég korán távozásra kényszerült VV Reni például maga árulta el nekünk, hogy – feladva színésznői ambícióit – egy hétköznapi állásnak is nagyon örülne, de egyelőre nem kapkodnak utána a munkaadók. A nézők körében sem túl népszerű lány esélyét a médiakarrierre egy tízes listán kb. kettesre becsülnénk.

VV Zsu, a fiatal egyedülálló anyuka Facebook-oldala tanúsága szerint egy pizzériában dolgozik, mellette pedig fotózásokra jár. A korábban bemondónőként dolgozó, dekoratív, ámde modoros és áskálódó exvillalakó közösségi oldalán korábban azt is kiírta, hogy szívesen vállal haknikat és katalógusfotózásokat. Úgy látszik, legalább az egyik bejött; a VV7 legnépszerűtlenebb lakójának ambíciózus természetét és csinos külsejét tekintve a már említett tízes skálán 5 pontot adnánk az érvényesülésre.

 

A győztes Robinról gyakorlatilag semmit nem látni és hallani; mármint azon kívül, hogy Anettel néha megosztanak magukról egy-egy csókolózós, vagy ölelkezős szelfit. A biodíszletként az élen végzett vv-s médiakarrierjére mindössze egy pontot tennénk.

Az egyszerű erdélyi lányként megismert, majd később kukkolásával, kavarásával és szerelmi sztorijával a VV7 egyik fő karakterévé váló Edináról már megírtuk, hogy a villadallal haknizik, síró-rívó szerelme, Laci pedig videoklipet is készítene neki. A tényleg egész jó hangú lánynak így 6 pontot szavazunk meg a képzeletbeli egyenesen; Lacinak viszont mindössze 4 pontot tudtunk összekaparni az esélyek latolgatása során.

VV Dórinak 10 pontot adunk kapásból; már amennyire a férfimagazinokban való pózolás médiakarriernek számít. Mondjuk azt nem tudjuk, hogy áll a szőke plasztikány fogyókúrája a finálé óta…..

Fotók: RTL II 

Dennis egyelőre a templom egerének anyagi helyzetét is megirigyelhetné; a jelenleg édesanyjához bevackolódó fiú ugyanis maximum villakrajcárral fizetne mostanában. Az első helyről lecsúszó játékos várakozó állásponton van; semmiképp nem szeretne visszamenni civil munkahelyére, hanem a zeneiparban, azon belül is a rapperek között szeretné megtalálni a számítását. Neki erre 50% esélyt adnánk. (Vagy sikerül, vagy nem, ugye….)

Legnagyobb esélyesnek mi egyértelműen Fannikát tartjuk, akinek médiahéten való első helyezése nyilván fabatkát sem ér; viszont az annál inkább árulkodó lehet, hogy a műsor készítői többször is adtak lehetőséget neki a Belevaló vezetésére. A tündérfalvi ezenkívül – VV Izához hasonlóan – máris az egyik divatmárka ruháiban pózol, és posztjaiból kiderül, személyi edző segítségével igyekszik mihamarabb visszanyerni villaléte előtti formáját.

A lány – egyfajta női Aurelióként – kellőképp megosztó és figyelemfelkeltő ahhoz, hogy azt gondoljuk, vele bizony találkozni fogunk még itt-ott a későbbiekben. Fanni tehát 10-ből 9 pontot kap az esélylistán. (Azért csak kilenc, mert hagyunk magunknak is sanszot… legalább a tévedésre.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik