Belföld

Nem indult nyomozás a Fűtőerőmű ügyében

márton roland (márton roland)
márton roland (márton roland)

Bűncselekmény hiányában nem indított nyomozást az ügyészség a Fűtőerőmű ügyében

Hűtlen kezelés alapos gyanúja miatt tett feljelentést február közepén a Fejér Megyei Főügyészségen – a székesfehérvári fűtőerőmű fizetésképtelenségével és felszámolásával kapcsolatban – Márton Roland az MSZP választmányának alelnöke és székesfehérvári önkormányzati képviselője, valamint Horváth András szocialista országgyűlési képviselő.

Korábbi cikkeink a témában:

A Fejér Megyei Főügyészség meghozta döntését a Fűtőerőmű felszámolásával kapcsolatos beadvány ügyében. A Fehérvár Médiacentrum csütörtök esti adásában közölt összeállítás nyomán kiderült,hogy a Fejér Megyei Főügyészség nyomozás nélkül elutasította a beadványt.

A szervezet szóvivője az alábbiakat nyilatkozta az ügyben:

„A Fejér Megyei Főügyészség az egy országgyűlési és egy önkormányzati képviselő által, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt ismeretlen tettes ellen tett feljelentést bűncselekmény hiányában elutasította. A feljelentésben közölt adatok alapján vagyoni hátrány nem volt megállapítható, így a bűncselekmény törvényi tényállási eleme nem valósult meg. A feljelentésben közölt adatok alapján egyébként más bűncselekmény gyanújára sem lehetett következtetést levonni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik