Belföld

Szupi albérlet szexért

Sok fiatal lány mindent bevállal azért, hogy finanszírozni tudja a tanulmányait.

A magyar egyetemista vagy főiskolás lányok gyakran ütköznek falakba tanulmányaik során. Nem mindenkinek a családja tudja finanszírozni a félévente akár több százezer forintos tandíj, tankönyv és albérlet árát, nem is beszélve a megélhetésről. Aki nem kap munkát, sokszor keresgél az „ingyen” albérletet kínáló hirdetések között.

Utánajártunk, hogy valójában miről is szólnak ezek a hirdetések. Kitaláltunk magunknak egy álprofilt és azzal kerestük meg az ingyen lakást kínáló férfiakat, hogy igényt tartanánk az ajánlatra. Egy 24 éves, Alexandra nevű főiskolás lánynak vallottuk magunkat, akinek gyorsan kellene a szoba, de szerette volna tudni, hogy például János, az egyik hirdető, pontosan mit ért az egy kis kedvesség alatt, illetve Gábornak miért mindenképp a 18 és 23 év közötti lányok jöhetnek csak számításba.

Nos, igen, bizonyára a kedves olvasók is arra gondolnak, hogy nincs egészen ingyen az albérlet. Némi nemű(i) szolgáltatást kell nyújtani cserébe.

Fotó: Shutterstock

Szupi

János a 24 négyzetméteres szobáért (ami – ahogy fogalmazott – „a főváros legelitebb kerületében van, remek közlekedéssel egy kihagyhatatlan szupi albi”), nem kért mást, csak fényképet és telefonszámot, hogy mielőbb egyeztessünk a költözés dátumáról.

Így aztán, hogy kérésének eleget tegyünk, küldtünk egy kamu fotót számára, és kértük, ő is küldjön nekünk. Jánosnak annyira tetszett a kép, hogy akár aznap költözhettünk volna, ha néha kedvességgel jutalmazza a csinos Alexa azt a szupi, zöldövezetes szobát. Nos, ezek után inkább úgy döntöttünk, nem megyünk tovább, inkább azt írtuk Alexa nevében, hogy időközben megoldódott a lakásügy.

Ám János nem adta fel. Következő levelében bőszen bizonygatni kezdte, hogy kihagyhatatlan az ajánlata, hiszen ingyenes, berendezett a szoba, és ha a lakásügy megoldódott, akkor is együtt tudnánk működni… De ezúttal hoppon maradt a fiatalember.

Ezután írtunk Gábornak, aki már a hirdetésében kikötötte, hogy kizárólag 18 és 23 év közötti fiatal lányoknak adná oda a 32 négyzetméteres lakást, ingyen. Reménykedtünk, hogy a 24 év még belefér az igényszintbe. Így volt. És jött a feketeleves. Gábor nem köntörfalazott: részletesen közölte – fotó nélkül – mit szeretne cserébe.

Részlet a levélből

„Cserébe kötetlen jellegű szexuális kapcsolatról lenne szó. Csak egy lányt keresek ilyen kapcsolatra, és csak velem lenne ilyen jellegű kapcsolat. Természetesen Te döntenéd el, hogy pontosan mit szeretnél, és mi lenne köztünk. Részletesebben ez úgy nézne ki, hogy hetente egyszer, illetve attól függően, hogy Te és én hogyan érünk rá, kerülne sor a találkozókra. A találkozók az albérletben lennének, vagyis Nálad. Természetesen csak előre egyeztetett időpontra mennék, soha nem érne kellemetlen meglepetés. Az albérlet ugyanúgy a Tied lenne, mintha fizetnél érte, és ezt teljes mértékben tiszteletben tartanám, ahogy a privát szférádat is.”

A költözés előtt azért Gábor nyilvános helyen szeretett volna találkozni a leendő lakóval, arra hivatkozva, hogy „fontos számára a kölcsönös szimpátia”. Még egy fontos dolgot is kikötött, mégpedig azt, hogy egyéves szerződést kíván aláíratni az ingyenes albérletről.

Csak pár óra

Maguk az együttlétek nem tartanának sokáig, „max 2-3 óra lenne. Csak az lenne, amibe Te is beleegyeznél, és egyébként sem lennének extra kívánságaim, teljesen normál szexuális együttlétekre gondoltam” – írta a levélben.

De a fiatalember ezúttal albérlő nélkül maradt.

Fordítva is előfordul az efféle üzletkötés. Mint írtuk, több főiskolás pénzért árulja a testét. Az Egyetemista lány támogatót keres című riportkönyvből az is kiderül, hogy a mai fiatalok többségének amúgy is „defektesek” a szexuális szokásaik, nagyon korán kezdenek nemi életet élni, jelentéktelen partnerekkel. Nagy Szilvia, a könyv egyik szerzője szerint ma már sajnos abban sincs semmi meglepő, ha 13 évesek ruhaüzletek próbafülkéibe járnak szexelni.

Szabó Anna Eszter, a könyv másik szerzője korábban egy rádióműsorban elmondta, arra is volt példa, hogy valaki abbahagyta a tanulmányait, Svájcba költözött, és „azóta sok millió forintot összegyűjtött”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik