Belföld

Tandíj: Tesco helyett szex

Egyre több az olyan örömlány, aki a diplomáért árulja testét.

A magyar egyetemista vagy főiskolás örömlányok bevétele attól függ, mit vállalnak, itthon vagy külföldön dolgoznak-e. A tandíj, az albérlet, a tankönyvek ára félévente több százezer forint is lehet, ezért többségük “logikus lépésnek” tartja a gyors, könnyű pénzkeresetet – derül ki a most megjelent Egyetemista lány támogatót keres című riportkönyvből – írja a Népszava.

A szerzők szerint sokan érvelnek azzal, hogy “minek dolgoznának a Tescóban” kevesebbért. Kutatásaiból Nagy Szilvia és Szabó Anna Eszter azt szűrte le, hogy már most is sokan választják ezt a „könnyű” pénzkeresési formát, és valószínűleg egyre többen döntenek így. Arról, hogy pontosan hányan vannak, nincsenek pontos adatok.

A szerzők szerint a mai fiatalok többségének amúgy is “defektesek” a szexuális szokásaik, nagyon korán kezdenek nemi életet élni, jelentéktelen partnereikkel. Onnantól nekik már mindegy, kapnak-e érte pénzt vagy sem – mondta Szabó Anna Eszter. Ma már abban sincs meglepő, ha 13 évesek ruhaüzletek próbafülkéibe járnak szexelni – fogalmazott Nagy Szilvia.

Szabó Anna Eszter korábban egy rádióműsorban elmondta, arra is volt példa, hogy valaki abbahagyta a tanulmányait, Svájcba költözött, és „azóta sok millió forintot összegyűjtött”. A könyvben szereplő lányok többsége nem szorult akkora összegre, amennyit a prostitúcióval kereshetett, csak nem elégedett meg azzal, hogy van mit enni, van miből ruhát venni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik