Belföld

Munka nélkül, feketelista, járatritkítás -TOP24 hírek

Program a mélyszegénység ellen, készül az egészségügyi béremelési csomag, hazaárulás és hűtlenség, nem találják az eltűnt kenust. A Hír24 kora esti hírösszefoglalója.

Hét éve nem volt ennyi új munkanélküli. 2005-ben történt meg utoljára, hogy ilyen sok állástalant regisztráltak a munkaügyi hivatalok, mint most januárban.

4,7 milliárd a mélyszegénység ellen. Ez egy hónapra elég 100 ezer embernek a Matolcsy-féle számítások szerint.

Egészségügy: még farigcsálják a béremelési javaslatot. Konkrét számokról senki sem beszél. Ha nem lesz egyezség a döntéshozók és a szakmai szervezetek között, akkor megremeghet az ellátórendszer.

Titkos járatritkítás a MÁV-nál? Az LMP szerint a kabinet tízszázalékos teljesítménycsökkentést írt elő, a dolgozókkal pedig titoktartási nyilatkozatot írattak alá.

Lázár János a feketelista pártján. A kormánypárt frakcióvezetője szerint téved az adatvédelmi hivatal elnöke. És nemcsak szabályos, hanem eredményes is, ha közzéteszik a helyi adósok listáját az interneten. Miskolcon bevált a módszer.

Jobbik: Andor lépése hazaárulás. A párt feljelentést tesz a legfőbb ügyésznél, amiért a magyar EU-biztos egyetértett a Magyarországot elmarasztaló bizottsági döntéssel.

Az amerikaiak sem találják a magyar kenust. Az amerikai Iridium műholdas telefonszolgáltató társaság nem járt sikerrel Rakonczay Gábor keresésében.

TOVÁBBI HÍREK A NAP MINDEN PERCÉBEN A HIR24-EN. KATTINTSON!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik