Belföld

Havi fix, panamázás, jég alatt – TOP24 hírek

Így éljen meg Matolcsy havi 47 ezerből. Sokéves börtönt kért az ügyész Hunvaldra és Gálra. Beszakadt a jég a gyerekek alatt. A Hir24 kora esti hírösszefoglalója.

A nemzetgazdasági miniszter szerint meg lehet élni havi 47 ezer forintból. Valóban meg lehet. Megmutatjuk, hogyan.

Orbán Viktor a várakozásokon felül szerepelt Brüsszelben, Barrosoval együtt lezárt egy feszültséggel teli időszakot- véli a magyar uniós biztos. Andor László szerint meggyengült a közösségi intézmények iránti bizalom, az az érzet, hogy az unió kezelni tudja a válságot.

Sokéves börtönt kért az ügyész Hunvaldra és Gálra, az erzsébetvárosi önkormányzati ingatlanpanamák két, feltételezett főszereplőjére. A vádhatóság szerint csak ilyen súlyú büntetéseknek lehet visszatartó erejük mindazok esetében, akik így gondolkoznak.

Gyerekek alatt szakadt be a jég Berekfürdőn. Polgárőrök mentették ki a két kisiskolást, majd kórházba vitték őket.

Vákuummal öl a nyíregyházi rém. Magyarországon először, a Nyíregyházi Állatpark Ócenáriumában látható a félelmetes kinézetű skorpióhal. Kegyetlen gyorsasággal, lesből csap le áldozataira.

Izraellel is játszik a magyar labdarúgó-válogatott. Teljessé vált az Egervári Sándor irányította nemzeti tizenegy 2012-es programja. Mire készülhetünk a vb-selejtezők startja előtt?

Ha kíváncsi kora délutáni összefoglalónkra is, klikkeljen ide.

TOVÁBBI HÍREK A NAP MINDEN PERCÉBEN A HIR24-EN. KATTINTSON!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik