Belföld

Folytatódik a vénasszonyok hideg nyara

A hétvégére további lehűlés valószínű, többfelé lehet eső, zápor.

Egyelőre folytatódik a nyugodt, többnyire napos, száraz idő. A szél gyenge vagy mérsékelt marad, a hőmérséklet 11-16 fok között alakul. Napos, az átlagosnál hűvösebb lesz az idő. Délen, dél-nyugaton lehet több felhő az égen, de esni arrafelé sem fog.

A Tiszántúlon megélénkül az észak-keleti szél. Késő este általában 4, 10 fok valószínű. Éjszaka többfelé lehet talajmenti fagy. Többfelé párássá válik a levegő, hajnalban foltokban köd képződik.

Csütörtökön és pénteken sem változik lényegesen az időjárás. Holnap a déli határ közelében helyenként gyenge eső, zápor is előfordulhat. Pénteken már gyakrabban megnövekszik a fátyolfelhőzet. Párás, hűvös reggelekre, délutánonként kellemes őszi időre van kilátás.

Szombaton még inkább csak délen és keleten, vasárnaptól már többfelé fordulhat elő eső, zápor. Élénk lesz az északkeleti szél, hűvös idő valószínű. Reggelente hűvös, párás, elszórtan ködös időre számíthatunk. Vasárnapra lehűl a levegő, az előrejelzések szerint napközben 8-11 fok között alakul a hőmérséklet

Ajánlott videó

Olvasói sztorik