Belföld

Egy újépítésű Wellness-, Gyógy- és Konferenciahotel

Mindössze egy évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a ceglédi Best Western Hotel Aquarell**** a környék első négycsillagos szállodája, Budapesttől 65 km-re az Alföld kapujában. Nem kell tehát sokat utaznia annak, aki néhány pihentető napot kíván eltölteni családias ám szállodai színvonalú vendégbarát wellness környezetben.

Élje át az újdonság varázsát!
Ahogyan azt már említettük egy újépítésű wellness szállodáról van szó. Így nem okozott gondot, hogy már a szálloda tervezésénél és kivitelezésénél már egy igényes wellness szálloda felé támasztott követelményeknek könnyedén megfeleljen mind funkcionalitásában mind esztétikájában.

Négycsillagos esztétikai örömök:

Egy újépítésű Wellness-, Gyógy- és Konferenciahotel 1

A szálloda üvegfalú liftjén a szobák felé suhanva a vendégek elé tárul az átriumos tetejű fürdő csillogó kékvizű medencéje. A cseresznyeszín bútorokkal, narancssárga sötétítő függönyökkel és hangulatos világítással felszerelt szobában kellemes mediterrán hangulat uralkodik. Az apartmanok fürdőszobájában üveg mosdókagylók és üvegpolcok teszik légiesen könnyeddé és modernné a belső tereket. A meggyszín bútorokkal berendezett étteremben a kulináris élvezeteknek is hódolni tudnak az odalátogató vendégek.

Funkcionalitás, azaz kösse össze a kellemeset a hasznossal!

Egy újépítésű Wellness-, Gyógy- és Konferenciahotel 1

Miért szeretik a vendégek a wellnesst?
Egyszerűen mert jó: élvezetes, kikapcsol, felfrissít, revitalizál és nem utolsósorban menedzserbetegségek következményeinek prevenciójában is segít.
Mindezt garantálja a szálloda, ugyanis elhelyezkedéséből adódóan biztosítja a nyugodt, stresszmentes környezetet. Hangulatos wellness központjának élménymedencéjével, 12 fős jacuzzijával és gyógyvizes medencéjével lehetővé teszi a totális kikapcsolódást, ellazulást. Sőt a jótékony hatású gyógyvíz kizárólagos élvezetére is alkalom adódik azokban a fürdőkádas szobákban, amelyekben a harmadik csapból gyógyvíz folyik.. Masszázsok széles skálájából csemegézhetnek, akik még teljesebbé kívánják tenni relaxálódásukat.

Konferenciák, tréningek ideális helyszíne

Egy újépítésű Wellness-, Gyógy- és Konferenciahotel 1

A Best Western Hotel Aquarell**** konferenciatermei kiválóan alkalmasak 20-180 fő közötti konferenciák, tréningek, céges rendezvények, állófogadások lebonyolítására. A termek természetes megvilágításúak, légkondicionáltak és igény szerint összenyithatóak és leválaszthatóak.

Elérhetőség:
Best Western Hotel Aquarell****
2700 Cegléd, Fürdő út 24.
Telefon: 06-53-510-900
Fax: 06-53-510-901,
E-mail: info@aquarellhotel.hu,
www.aquarellhotel.hu

Egy újépítésű Wellness-, Gyógy- és Konferenciahotel 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik